HAZA KULTÚRA Partibuszok veszik célba Martost

Partibuszok veszik célba Martost

1317
hirdetés

martfeszt partybuszFelvidék sok pontjáról úgy tűnhet, hogy Martos messze van, de a látszat csal. Négy, különböző útvonalakon közlekedő partibusz hozza majd a résztvevőket, hogy ne kelljen várni a menetrend szerint késő vonatra, és ne kelljen volán mögé ülni, hanem már az úton is lehessen a fontosabb dolgokkal törődni.

A keleti végekről indul a Dzsedájbusz, amely a Nagykapos – Lelesz – Királyhelmec – Kassa – Szepsi – Rozsnyó – Rimaszombat – Martos útvonalon szállít majd három és fél tucat martlakót. A Martybusz, Fülek-Losonc-Nagykürtös-Nagysalló-Kolta-Ógyalla útvonalon viszi a fiatalokat a Martfesztre. A Palócbusz Ipolyságról indulva, Párkányon át érkezik Martosra, a Betyárbusz pedig a csallóközieket hozza majd a Somorja – Dunaszerdahely – Nagymegyer – Komárom útvonalon keresztül a Feszty park bejáratához. A Dzsedájbuszra 27 euró, a Martybuszra 16 euró Palócbuszra és a Betyárbuszra 12 euró fejében lehet felkapaszkodni, mely tartalmazza az oda-vissza utat.

A buszok bármelyikére a martfeszt.sk honlapon keresztül lehet jelentkezni.

Már él a martfeszt.sk honlapon keresztül lehetséges jegyelővétel, amely a középiskolások számára regisztrációhoz kötve ingyenes, az első száz hetijegyet váltó egyetemista pedig a tikkasztó buszozás után egyből mehet a Pince Klub pultjához az ajándéksöréért.

A jegyelővételről és a programról bővebb információ a martfeszt.sk honlapon.

-martfeszt-

 

hirdetés
Previous articleHyudai i201.2i Comfort: Ez már az európai ízlésvilág!
Next articleUTÓIRAT, avagy mikor állítanak Komáromban emléktáblát dr. Lipscher Mórnak?