HAZA RÉGIÓ Online rendezvények a Tigra ösztöndíjasok számára a Selye János Gimnáziumban

Online rendezvények a Tigra ösztöndíjasok számára a Selye János Gimnáziumban

652
hirdetés

A budapesti székhelyű Tigra Kft. a jelen tanévben jelentős ösztöndíjjal támogatja a tehetséges komáromi gimnazista fiatalokat a tanulás és a fejlődés útján. Az ösztöndíj odaítélése pályázatok alapján történt, összesen 20 tanuló adott be pályázatot, közülük 10-en részesülhetnek ösztöndíjban. A támogatás mértéke diákonként 1000 euró, amit tíz havi részletben kapnak kézhez, 2021 októberétől 2022 júliusáig.

A Tigra Kft. a program keretében egyúttal azt a célt is figyeli, hogy a kiválasztott tanulóknak az anyagi támogatáson kívül példa értékű, követhető és profi jövőképet is mutasson, illetve megerősítse őket a középiskolában végzett szakköri és szakmai munkájuk során. November 24-én az ösztöndíjprogram négy támogatottjával online-interjú készült a Tigra TV belső hálózata számára, ahol tanulóink lehetőséget kaptak a bemutatkozásra, illetve jövőképük felvázolására is a támogató cég széles szakmai közössége előtt.

Egy másik 60 perces online meeting keretében november 26-án a Tigra Kft. szakmai igazgatója, Barsi László (gimnáziumunk egykori diákja) tájékoztatta az ösztöndíjasokat a cég múltjáról, jelenéről és a jövőbeli elképzeléseikről is. Jó értelemben vett mentori támogató szavakkal bátorította és buzdította a diákokat a jelenlegi magas színvonalú munkájuk folytatására, kiemelve azt a tényt, hogy számára is a gimnázium alapozta meg a későbbi sikereket az egyetemi tanulmányai során valamint a munkahelyén is.

Az együttműködés az iskola és a Tigra Kft között megbízható alapokon nyugszik, hiszen a cég immár több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik pályakezdők egyéni szakmai és emberi fejlődési pályákon való támogatásában.

 

Fonód Tibor

az ösztöndíjprogram koordinátora

hirdetés
Previous articleOktóberben is csökkent a munkanélküliségi ráta
Next articleSzínes adventi programkavalkád Dél-Komáromban