HAZA DUNATÁJ OLVASÓINK ÍRTÁK: Gličnek és Szabónak mennie kell!

OLVASÓINK ÍRTÁK: Gličnek és Szabónak mennie kell!

6050
hirdetés

Március 16-án a komáromi képviselők úgy döntöttek, hogy a KOMVaK több mint 20 éven át havonta közel 20 000 eurót fizessen a Hass cégnek. Erre joguk van, bár szerintem nem igazán volt ez okos döntés. Azt azonban, hogy a cég idáig jutott, valaki, vagy valakik okozták. Nem túl nehéz beazonosítani őket, hiszen a szerződéseken szerepel a nevük. Azt sem nehéz beazonosítani, hogy anno kik bízták meg ezeket az embereket. A felelősségrevonásra persze Komáromban akkora esély van, mint egy Thomas Mann regénynek Győzike könyvtárában.
Azonban van két képviselő a testületben, akik évek óta a KOMVaK felügyelőtanácsának tagjai: Glič Konštantín és Szabó Béla. Egyértelműen kijelenthető, hogy az orruk előtt zajlott a cég brutális eladósodása. Mit tett ez a két „jóravaló” ember ez ellen? Szemmel láthatóan semmit! Glič többször hangoztatta, hogy Olláryék csodálatosan végzik munkájukat és Cséplő is csak elismerést érdemel. Nos, ha valaki ennyire elvakult és nem jut az eszébe, vagy nem tudja felfogni, hogy őt azzal bízták meg, hogy FELÜGYELJEN és a VÁROS érdekeit képviselje, akkor az az ember nem odavaló!
Március 16-án sikerült eddigi nem igazán áldásos tevékenységüket megkoronázni azzal a szavazással is, melynek során egyikük sem támogatta a cég teljes átvilágítását! Besenyő Pista bácsit idézve: „Nooormális?” Hát persze, hogy nem és bizony már keményen kilóg a lóláb.
Ezért szólítom fel őket a felügyelőbizottságból és a képviselőtestületből való azonnali távozásra. Természetesen ismerve eddigi morális hozzáállásukat, erre nincs esély, de kíváncsian várom, hogy a polgármester, vagy a képviselők veszik-e a bátorságot és eltávolítják-e őket végre legalább a KOMVaK környékéről.

egy türelmét és reményét
vesztett komáromi lakos

DUNATÁJ HETILAP 12/2017

hirdetés
Previous articleKomáromi óvónők Törökországban
Next articleMegegyezett a Csíki Sör márkanév használatáról a Heineken és a Csíki Sör Manufaktúra