HAZA SZÍNES - ÉRDEKES Norman a világ leggyorsabban rollerező kutyája

Norman a világ leggyorsabban rollerező kutyája

989
hirdetés

normanGyorsasági világrekordot állított fel rollerezésben Norman, az amerikai celebkutya – állítják egy pénteki egyesült államokbeli jótékonysági verseny szervezői.

A roller- és bicikliprodukcióiról már jól ismert franciajuhásznak az új világcsúcs felállításához kevesebb mint 30 másodperc alatt kellett megtennie 30 métert, ami sikerült is neki, sőt jócskán túlteljesített, mivel 20 másodperc alatt végigviharzott egy tornatermen a Georgia állambeli Mariettában.
Az eseményről videofelvételt is közzétevő Fox 5 televízió szerint ezzel a teljesítménnyel Norman bekerülhet a Guinness Rekordok Könyvébe. A győztes futam után a kutya kerékpárra pattant, de már verseny kívül, csak a közönség szórakoztatására.
A The-Scooter-Dog néven is emlegetett kutya gyakori vendége az amerikai tévéstúdióknak, a rollerezéseiről és biciklizéseiről készült videoklipeket százezrek töltik le az internetről.
A világrekord egyelőre nem hivatalos, azt a Guinness ellenőreinek még hitelesíteniük kell. Norman vasárnap ünnepli 4. születésnapját.
A pénteki mariettai esemény bevételét egy állatvédő szervezetnek ajánlják fel – olvasható a CBSAtlanta tévé honlapján.

MTI / dunataj.sk

hirdetés
Previous articleBorbíró: az eddigi legnagyobb repülőshowra készül Kecskemét
Next articleFrancia vonatbaleset – Befejeződött a mentés, az áldozatok keresése folytatódik