HAZA RÉGIÓ Nemzetközi program a KEN alatt, Kárpát-medencei Egyetemek Kupája és a KEN...

Nemzetközi program a KEN alatt, Kárpát-medencei Egyetemek Kupája és a KEN utóprogramjai

1040
hirdetés

x_kenA Kárpát-medencei Egyetemek Kupája (KEK) versenysorozat alapgondolata is Erdélyben fogant meg. A Selye János Egyetem révkomáromi tornája 2011-ben lett életre hívva, így Románia és Magyarország után Szlovákia lett a harmadik rendező ország.

A Komáromi Egyetemi Napok folyamán megtartott sporteseményre április 8-án és 9-én kerül sor, tehát ez egy kétnapos rendezvény a KEN programsorozatán belül. Az idei IV. alkalommal megrendezésre kerülő tornára a résztvevők többek közt Kolozsvárról, Győrből, Nyitráról, Debrecenből és Budapestről érkeznek. A rendezvény szervezői szeretnénk megszólítani a sportkedvelő embereket, hogy látogassanak ki április 8-a délután és 9-e délelőtt a komáromi sportcsarnokba, ahol nagyon színvonalas mérkőzéseknek lehetnek szemtanúi.

Szombaton (április 12-én) nem érnek véget a X. Komáromi Egyetemi Napok rendezvényei. A Jókai Mór Diákkör (JóMóD) szervezésében megvalósul a szombati nap folyamán 13:00-tól egy megemlékezés, a Felvidékről kitelepített magyarok emléknapja alkalmából. Délután a Borozóban folytatódnak a programok, ahol először is 15:00-tól Hátizsákkal a világ körül címmel beszélgetés kezdődik, majd ezt követően egy csocsóbajnokság veszi kezdetét. Az estét bezáró rendezvény 20:00-kor kezdődik, ami egy magyarbuli lesz, viszont a helyszín a szervezők részéről még meglepetés.

Részletesebb program, valamint további információk a rendezvényekről a www.egyeteminapok.sk honlapon olvashatóak.

A szervezők szívesen látnak minden érdeklődőt a megrendezésre kerülő programokon!

Duba Attila
SJE HÖK
kommunikációért felelős elnökségi tag

hirdetés
Previous articleLátható, jelentős javulás Schumacher állapotában
Next articleKomáromi autótesztelő: Dacia Logan MCV 1.5 dCi Arctica: Csúnya egyterűből szép kombi