HAZA HÍR-MIX Nem titok: A lakossággal összefogva Stubendek László is harcba száll!

Nem titok: A lakossággal összefogva Stubendek László is harcba száll!

747
hirdetés

419481_363592660338737_891615509_nAnnak ellenére, hogy még javában tart a képviselőjelöltek által benyújtott ajánlóívek felülvizsgálata, az már bizonyos, hogy pénteken, a kora délutáni órákban Stubendek László, az MKP városi alapszervezetének eddigi alelnöke, az Országos Tanács tagja, a párt keresztény platformjának vezetője, a Csemadok városi szervezetének elnöke több mint 1800 támogató aláírást tartalmazó iratköteget adott le a komáromi városháza illetékes osztályán. Gyorsinterjúnk:

* Ön most kilépett az MKP-ból?

– Nem, a párt alapszabályzata értelmében ilyenkor felfüggesztődik a párttagság. Alapos mérlegelés után hoztam meg ezt a döntésemet, de az utóbbi hetek történései azt bizonyították, hogy érdemben is kell lépnem. Nem tartom ugyanis valószínűnek, hogy az MKP és a Híd összeborulása pozitív változást hozna Komárom közéletébe.

* Merész elhatározás…

– Meggyőződésem, hogy közéletünket meg kell tisztítani a korrupciógyanús üzelmektől, végre élhető, lakosság- és vállalkozóbarát környezetet kell kialakítani Komáromban. Nagyberuházókat kell a járási székhelyre hozni, s a meglevő üzemeket felkarolni annak érdekében, hogy az itt élők ne munkanélküli és szociális segélyből tengődjenek, hanem biztos megélhetésük legyen. Ezért mertem vállalni a lakosság, a civil szervezetek, a sportegyesületek felkérését, bár tudom azt, hogy ezzel a lépésemmel akaratlanul is kellemetlen helyzetbe hozom az MKP komáromi szervezetét.

* Kiket szeretne képviselni?

– MKP-s párttársaimat, minden jóakaratú polgárt, nemzetiségi és felekezeti hovatartozásra való tekintet nélkül. Lépni kell Komárom érdekében, a 12 éves agónia után a város kormánykerekét jó irányba kell fordítani. A független képviselőjelöltek között sok a szakképzett fiatal, akik már jelezték, hogy dolgozni és tenni szeretnének Komáromért.

DUNATÁJ HETILAP

hirdetés
Previous articleAndrás-napi vásár 2014
Next articleBMW X3 20d xLine: Kissé morcosabbá vált, kétliteres dízele megerősödött