HAZA vélemény Nem segít a Merkury Market a városnak

Nem segít a Merkury Market a városnak

1011
hirdetés

Mint minden nagyobb üzletlánctól, a Merkury Market-tól is reméltük, hogy a helyi piac fejében valamit invesztál a város feljesztésébe (mint a Lidl, Billa, Nay stb.) Rendőr ismerőstől származó információ szerint az Erzsébet szigeten élők kérvényezték a rendőrségnél, hogy valamilyen módon oldják meg a várhatóan sok magyarországi vásárló invázióját a szigeten keresztül, kérték, hogy helyezzenek el a szigeten forgalom lassítására alkalmas eszközöket. A rendőrség kérte a várost, hogy az említett üzletlánc segítsen a városnak egy komolyabb befektetéssel a Szigeten élők érdekében. A lakosok kérését elutasították és érkeztek halvány válaszok, miszerint majd tesznek ki egy korlátot a Szigetre vezető úton. A Merkury Marketnek nem fűlt a foga befektetni, kibeszélték magukat arrak, hogy azon a területen már van körforgalom és rendben vannak az utak, de ennyire nagylelkűen vállalkoztak. Meglepő számunkra, hogy a polgármester nem támogatta a komolyabb beruházást a város érdekében, hanem a beruházó mellé állt és a minimális invesztíciót helyezte előnybe Komárom lakosai ellenében.
Kár, hogy így elúsznak városunk jobbá tételének lehetőségei. Az Erzsébet sziget Komárom egyik büszkesége, ide is elkelne egy kis invesztíció és néhány fontos probléma megoldása, nem pedig kiszúrni az itt élők szemét egy útmenti korláttal!

UTÓIRAT: a forgalom lassítására szolgáló eszközök kihelyezését – városi pénzből – végül a képviselő testület szavazta meg a múlt csütörtökön.

(Új Komárom Programja, most-híd)

sziakomarom.sk

hirdetés
Previous articleTúlzott deficit – Az EB Magyarországgal együtt öt ország esetében javasolja az eljárás megszüntetését
Next articleHatvan éve történt