HAZA SPORT Nehéz, ám felettébb sikeres volt a gútai Tayió Karate Club versenyzőinek az...

Nehéz, ám felettébb sikeres volt a gútai Tayió Karate Club versenyzőinek az elmúlt hétvége

1334
hirdetés

Obrázok1wwwwwwwwwSzombaton a nagyszombati országos bajnokságon az elvárásoknak megfelelően teljesített a csapat. Bogárová Dominika felkorosítással, vagyis saját korosztályánál magasabb korcsoportban indult a versenyen és, egy nála idősebb, nagyon sikeres és szintén országos válogatott versenyzőt, R. Vidovát győzte le a döntőben, s ennek köszönhetően országos bajnoki címet nyert. Nagy siker ez, hiszen Dominika idén májusban még kategóriáját is megnyerte és így két országos bajnoki címmel büszkélkedhet, ráadásul az országos kupáért meghirdetett kétfordulós versenyben is győztes lett formagyakorlatban. Jóba Attilának sajnos nem sikerült legyőznie nagy riválisát a döntőben, viszont az ezüstérem is nagyon szépen csillog. Az ob keretén belül a versenyt szervező klub egy Karácsonyi kupát is rendezett, melyen kata formagyakorlatban Kiss Tibor első lett.

Eredmények: Bogárová Dominika, kata 3. kumite 1 /bajnok/ + országos karate kupagyőztes kata formagyakorlatban. Jóbsssssswwwwwwa Attila, kumite 2. Kiss Tibor, kata 1. hely /Karácsonyikupa/

Vasárnap a Kachikan cup nemzetközi tornán vett részt a csapat Nyitrán. Hat ország részvételével folyt a verseny, amelyen 400 karatéka állt tatamira. Tizenhárom gútai versenyző állt a nyitrai stadion szőnyegére, abból öten szereztek érmet és összesen nyolc éremmel gazdagították a gútai karatesport eredménylistáját. Nem volt könnyű verseny, kemény mezőny állt össze minden kategóriában, nemcsak létszámát, hanem minőségét tekintve is. Ez főként az ukrán válogatott jelenléte miatt is volt érezhető.

Eredményeink: Bogárová Dominika, kata 1. kumite 3. * Szulcsányi Anasztázia, kumite 2. * Bagita Daniel, kata 3. kumite 2. * Nagy Viktor, kata 2. kumite 3. Jóba Attila, kumite 3.* Remekül helytálltak és erősítették csapatunkat: Nagy Dávid, Vajlik Viktor, Forró Réka Dorina, Forró Áron, Szulcsányi Viktor, Pancza Róber és Veres Zsolt.

A fotókon  Jóba Attila az országos bajnokság 2. helyezettje és Bogárová Dominika a szlovák bajnoksá gelső helyezettje.

KiTi

DUNATÁJ HETILAP

hirdetés
Previous articleA burgonya fontosabb élettani betegségei
Next articleA Komáromi járás birkózói 3 arannyal, 5 ezüsttel és 8 bronzéremmel térhettek haza Győrből a szabadfogású Mikulás kupáról.