HAZA HÍR-MIX Motorosok Télapó-jelmezben

Motorosok Télapó-jelmezben

900
hirdetés

12339367_939131509501680_4595639443627406490_oA Children Of Heaven motoros klub ezekben a napokban már javában készül a II. Motoros Mikulás-nap rendezvényére, melyet idén nagy valószínűség szerint sok mókás programmal gazdagítanak. Persze ezúttal is legfontosabb feladatuknak tartják, hogy örömet szerezzenek azoknak a gyermekeknek, akik Mikulás napját betegség miatt kórházban töltik. Közösen, jelmezekbe öltözve motorokon látogatják meg őket, édességeket és ajándékokat visznek a komáromi kórház gyermekosztályára.

Mindazok, akik részt szeretnének venni és hozzájárulni ehhez a nemes igyekezethez, készítsenek édességcsomagokat, melyeket a motorosok adnak át a gyermekeknek a komáromi kórházban. A kórházba indulás előtt az Olymp centerben várják a motorosok a gyermekes családokat, ahol programokkal, frissítővel (tea, sütemények) kedveskednek vendégeiknek. December 3-án, 10 órakor nyitja kapuit a Télapóbirodalom az Olymp centerben. Itt rendezik meg a lábbal hajtható motorok gyorsulási versenyét, illetve kiértékelik a legszebben kifestett motorkerékpárok versenyét. Természetesen most is lesz lehetőség a gyermekek motorokon történő fényképezése, de
itt lesz Tomi bohóc is (a pozsonyi gyermekonkológiai intézet bohóca), lesz kötélhúzás és természetesen itt is meglátogatja a gyerekeket a Télapó. A műsorvezető szerepét Gyurász Ildikó vállalta. A felnőttek megtekinthetik a feledhetetlen Capoeira showt, melyet a Latinho Capoeira team előadásában láthatunk, s az érdeklődők megismerkedhetnek ezzel a csodálatos és látványos harcművészettel. Délután kettő körül Mikulásruhában motorukra pattanva elrobognak a városi kórház gyermekosztályára. A kórházi látogatáshoz bárki csatlakozhat. Havazás és jég esetén a motoros felvonulás elmarad. A gyermekprogramokat és a kórházlátogatást az eredeti tervek szerint megtartják.

-bm-

fotó: J.I., dunataj.sk

DUNATÁJ HETILAP 47/2016

hirdetés
Previous articleÖnt is várjuk…
Next articleFico: lejárató kampány folyik a szlovák uniós elnökség és a külügyminiszter ellen