HAZA vélemény Mindegy, mit tudsz ha jó a PR-od ….

Mindegy, mit tudsz ha jó a PR-od ….

774
hirdetés

Public speakersManapság  jóféle PR (Public relations) nélkül „halott“ ember vagy. Ellenben ha „jó“ kezekbe kerülsz nyert ügyed van. Egy jó PR-os, esetleg egy háttérben dolgozó csapat a „szarból is aranyat tud csinálni“. Ennek köszönhetően hiszünk el mindenféle baromságot színészekről, énekesekről, de ami a legszomorúbb a politikusokról is.

Pedig elég csak nyitott szemmel  és  főleg  bekapcsolt aggyal közlekedni a PR matadorok által felépített világ útvesztőiben.  Tudom, hogy nem könnyű feladat de egy próbát szerintem megér.

Másrészt viszont azoknak akik tényleg tesznek is valamit a közösségünkért és nincs idejük foglalkozni munkájuk  „eladásával“  egy jó kis PR-os segítségével, van egy nagyon rossz hírem: Nem fognak róluk az emberek tudomást szerezni. Tehát lényegében mintha csak maguknak dolgoznának a jó emberek.

Az igazán amatőrök pedig úgy járhatnak, hogy mások fognak ékeskedni a tollaikkal, illetve rájuk ragadnak a mások által elkövetett hibák is. (Ha cinikus volnák, még azt is mondhatnám, hogy úgy kell nekik.) Tudnák szűkebb kis régiónkból is erre több példát felhozni, de ennek a pár sornak nem ez a célja.

Csupán fel szeretném kicsit rázni embertársaimat, hogy nyissák már ki picit a csipás kis szemeiket és főleg ne higgyenek mindennek azonnal amit látnak, vagy hallanak….. hiszen lehet, hogy a háttérben egy jó kis PR-os csavargatja az agytekervényeket.

UI: A jó PR nem olcsó, a „szarból aranyat“ készítő pedig kimondottan drága, tehát nem mindenki engedheti meg magánk.  Szóval ha teljesen hülye vagy, legyen legalább valaki aki mögéd áll és pénzecskéje is van.  Politikusoknál  annyival egyszerűbb, hogy ez a kapcsolat szinte automatikusan szok létrejönni.

J.I.

dunataj.sk

hirdetés
Previous articleHatvan tepsi kézzel húzott házi rétest sütöttek a Tűzről Pattant Menyecskék
Next article31. testűleti ülés – videó