HAZA BULVÁR Milliókkal tömi meg Majka zsebét a TV2

Milliókkal tömi meg Majka zsebét a TV2

734
hirdetés

Elégedett lehet a rapper, hiszen tévés munkái jó pénzt hoznak a konyhára, ráadásul az év végégig biztosan képernyőn marad a Rising Star műsorvezetőjeként.

Majka zenei karrierje is szépen fut, zenésztársával, Curtissal az egyik legfelkapottabb hazai előadóknak számítanak. Emellett pedig a tévés munkák is sorra jönnek, amivel hatalmas összegeket kaszál.

Már hetek óta a Sztárban Sztár zsűritagjaként osztja a pontokat az egykori VV-s, amiért adásonként 400 ezer forintot keres, azaz a teljes műsorfolyam során több mint 3 millió forintot tehet zsebre. Aggódnia azonban a produkció vége után sem kell, hiszen ahogy véget ér a zsűrizés, már kezdődik is a TV2 új tehetségkutató műsora, a Rising Star, amelyben Ördög Nóra oldalán kapott helyet. A Blikk hivatalosan meg nem erősített információi szerint ezért már jóval nagyobb összeget szedhet össze, év végéig 8 millió forintot keres majd a műsorvezetői munkával.

Egy ismerős azt is elárulta, hogy Majka mindenkivel jó viszonyt ápol a csatárnánál, és panasz sem lehet rá, hiszen minden adásra felkészülten érkezik, a műsorvezetői munkát pedig már most komolyan veszi.

„Nagyon jól működik a képernyőn, a Sztárban sztár zsűritagjaként is minden héten felkészülten érkezik, a Rising Starra pedig már most gyakorol. Fontos ez a számára, és azt se felejtsük el, hogy a képernyős szereplés fellépéseket is hoz neki.”

Fotó: TV2

 

Hír24

hirdetés
Previous articleToyota Yaris 1.33 Dual VVT-i Premium: Majdnem generációváltás!
Next article5 éves kislány nyert szépségversenyt