HAZA KÜLFÖLD Migránsok halála – Az osztrák ellenőrzés miatt 20 kilométeres torlódás az M1-esen

Migránsok halála – Az osztrák ellenőrzés miatt 20 kilométeres torlódás az M1-esen

946
hirdetés
Mosonmagyaróvár, 2015. augusztus 31. Az Ausztriában bevezetett fokozott gépjármû-ellenõrzés miatt toródás az M1-es autópályán Mosonmagyaróvár közelében 2015. augusztus 31-én. Johanna Mikl-Leitner osztrák belügyminiszter  bejelentette, hogy Ausztria megszigorította a fellépést az embercsempészek ellen. MTI Fotó: Krizsán Csaba
Mosonmagyaróvár, 2015. augusztus 31.
Az Ausztriában bevezetett fokozott gépjármû-ellenõrzés miatt toródás az M1-es autópályán Mosonmagyaróvár közelében 2015. augusztus 31-én. Johanna Mikl-Leitner osztrák belügyminiszter
bejelentette, hogy Ausztria megszigorította a fellépést az embercsempészek ellen.
MTI Fotó: Krizsán Csaba

Az osztrák határrendészeti szervek közúti ellenőrzése miatt 20 kilométeres torlódás alakult ki hétfő reggelre az M1-es autópályán Ausztria felé – tájékoztatta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályának vezetője az MTI-t.

    A határ előtt torlódás alakult ki és lassú a haladás az 1-es számú főúton is, szintén Ausztria felé – közölte Marczin Bence.
    A többi határponthoz vezető útról nem jeleztek torlódást – mondta a szóvivő.
    Az osztrák hatóságok razziája vasárnap fél kilenckor vette kezdetét.
    Johanna Mikl-Leitner osztrák belügyminiszter vasárnap jelentette be, hogy
Ausztria megszigorítja a fellépést az embercsempészek ellen. Keleti határátkelőinél vasárnap estétől minden olyan járművet megállítanak és ellenőriznek, amely alkalmas arra, embereket rejtsenek el benne.

MTI

hirdetés
Previous articleKérés nélkül vált a magyarok lelki atyjává
Next articleSzeptemberben új tanév, régi problémákkal