HAZA Egyéb Mesés családi piknik szombaton, a Holt-Vág partján

Mesés családi piknik szombaton, a Holt-Vág partján

903
hirdetés
Forrás: Szabadaidőközpont FB-oldala
Szuper program várja a családokat szombaton, a Holt-Vág partján, az Apáli mellett, délelőtt 10:00 és 13:00 óra között. Lesz arcfestés, kézműves foglalkozás, mesekeretbe foglalt játékok, kincskeresés, játékos versenyek, amelyeken anyu és apu is részt vehet, hajó- és repülőmodell bemutató. Sőt, még eszem-iszom is társul az akcióhoz.

Ugyanis ha esetleg a nagy játékban megéhezne csemeténk, azon nyomban felnyársalhat egy sütőkolbászt (azaz “spekacskit”), és helyben ki is sütheti. Sőt, a nyalánkságról sem feledkeztek meg: a különféle játékos versenyek után apró édesség lesz a jutalom.

Az akciót a Szabadidőközpont szervezi az ott működő modell klubbal. Céljuk, hogy bemutassák azokat a foglalkozásokat, amelyeket a gyermekekkel folytatnak, különös tekintettel a modell klubra.

Ezt a fantasztikus, apró részletekig kidolgozott hajót egészen biztosan vízre ereszetik holnap
Ezt a fantasztikus, apró részletekig kidolgozott hajót egészen biztosan vízre ereszetik holnap

Éppen ezért a gyerekek (és felnőttek) 10:00 és 12:00 óra között megtekinthetik azokat a jármű modelleket, amelyeket a klub gyermek- és felnőtt tagjai hosszas, kitartó munkával állítottak össze. A hajómodelleket vízre eresztik, a terepjárók a földet tapossák, a repülőgép modellek pedig megmutatják, hogyan tudnak repülni. Ezeket a járműveket az építőjük működteti majd. A modellek bemutatása és versenye jól látható, de elkerített részben történik majd. Egyrészt komoly értékekről van szó, másrészt pedig balesetveszélyesek is lehetnek.

A Szabadidőközpont szeretne hagyományt teremteni ezzel a nappal, és minden május utolsó szombatján családi pikniket tartani. Az első alkalommal szeretettel várnak kicsiket és nagyokat a Holt-Vág partjára!

A modell klub egyéb alkotásai
A modell klub egyéb alkotásai

 

 

SZIAKOMAROM.SK

hirdetés