HAZA RÉGIÓ Mese és kalandtábor Lakszakállason

Mese és kalandtábor Lakszakállason

736
hirdetés

39876_200_200Lakszakállas önkormányzata Mese és kalandtábort szervez július 15. és 19-e közt. Június végéig lehet jelentkezni.

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy nyári szünet. A sok kis lurkó és szüleik izgatottan várták a sok kalandot: pancsolást, kirándulást,íjászatot, lovaglást, sok új barátot. El is látogattak hát a Lakszakállasi Molnárházi Mesetáborba, ahol láss csodát…
P r o g r a m: Tarisznyával a vállunkon, bottal a kezünkben vándorútra kelünk.
Hegyeken, völgyeken, erdőkön, mezőkön, tengereken át, perdülünk, fordulunk, ahogy a világ. Leszünk királyok és királylányok,tündérek,sárkányok és boszorkányok. Ha szeretsz játszani, mozogni, szívesen alkotsz, és ha kíváncsi vagy…itt a helyed! Várunk nagy-nagy szeretettel!
További információ: Kreatív készség- és képességfejlesztő foglalkozás (közös mesefeldolgozás önkifejezést segítő és gazdagító mozgás- kézműveskedéssel, csoportjátékokkal, sok-sok kalandtúrával és vidámsággal)
Ráadás: 18-án együtt kalandozhatjuk át az éjszakát, tábortűzzel, kincskereséssel és bátorságpróbával. Nem kötelező! Amennyiben igényli az éjszakai kalandozást a plusszköltség 3,-€.
A táborba jelentkezni az alábbi elérhetőségeken lehet: Domonkos Zsuzsánál a Lakszakállasi Könyvtárban – t.sz. 0905/451 393, e-mail: domonkoszsuzsa@azet.sk vagy a Lakszakállasi Alapiskolában Maár Szabó Katalinnál – t.sz. 0908/431 498, katusszab@gmail.com, a tábor részvételi díjával. Az ár tartalmazza a napi háromszori étkezést, 1 éjszakai szállást, kirándulást és a programok egyéb költségeit.
Jelentkezési határidő: június 30. Részvételi díj: 20.-€

Felvidék.ma

hirdetés
Previous articleElutasította a pozsonyi törvényhozás az állampolgársági törvény módosító javaslatát
Next articleAmfetamint találtak