HAZA SJG Megyei kitüntetésben részesült a Selye János Gimnázium két diákja

Megyei kitüntetésben részesült a Selye János Gimnázium két diákja

275
hirdetés

Június 10-én Nyitra Megye elnöke, Ing. Branislav Becík PhD. kitüntetésben részesítette a megye középiskoláinak legsikeresebb diákjait – összesen harmincat. Köztük volt a Selye János Gimnázium két IV.A osztályos diákjai is, akik Andruskó Imre igazgató kíséretében vettek részt az ünnepségen.

A képen a Természettudományi Triatlonon, Füleken.

Veres Benedek Zoltán, a komáromi Selye János Gimnázium végzőse, kivételesen tehetséges diák, aki rendkívüli kitartással és szorgalommal kiemelkedő eredményeket ér el a programozás területén. Aktívan részt vett programozási és matematikai versenyeken Szlovákiában és Magyarországon egyaránt. Tanulmányait a Comenius Egyetem Matematika, Fizika és Informatika Karán, informatikai szakon kívánja folytatni.

Slezák Dóra a komáromi Selye János Gimnázium IV.A osztályába járt, rendkívüli tehetsége hihetetlen szorgalommal és kitartással párosul. Gimnáziumi tanulmányai során kiváló eredményeket ért el matematika, fizika és informatika versenyeken. Tanulmányait az SZTE Gépészmérnöki Karán szeretné folytatni, mechatronika szakon.

Mindkettőjüknek szívből gratulálunk, és sok sikert kívánunk egyetemi tanulmányaikhoz!

-sjg

hirdetés
Previous articleEgy teherautó áthatolt az ukrán-magyar határon, a magyar határőrök 32 ukránt vettek őrizetbe
Next articleDobrovodský: Nem találják a tárcánál a MiG-ek átadásáról szóló jogi elemzést