HAZA BULVÁR Megvan a Rising Star 12 döntőse

Megvan a Rising Star 12 döntőse

662
hirdetés

Rising-Star(430x286)A hosszú hetekig tartó válogatók és párbajok után, jövő héttől végre kezdetét veszi az igazi verseny. Vasárnap este újabb hat énekes csatlakozott a döntősökhöz, így már teljes a csapat.

Ismét párbajozniuk kellett a versenyzőknek a továbbjutásért. 12 énekes méretette meg magát, a nézők pedig döntöttek. Elsőként a Sárközy testvérek, Lili és Józsi keltek versenyre a kubai párossal, Beny-vel és Michellel. Utóbbiak a korábbi produkcióikhoz hasonlóan most is jó bulit csináltak, de a zsűri szerint ez már nem elég. 77%-kal a testvérpár jutott tovább, bár KERO szerint még bizonyítaniuk kell.

A farkasembernek elkönyvelt Heiser Ádám lett a második továbbjutó 66%-kal, aki Szabó Anitát nyomta le. Habár Misi biztos benne, hogy a lány a színpadra termett, most a sok apró hiba miatt mégsem sikerült felrobbantania a stúdiót.

Az est legkeményebb párbaja Gondi Helén és Orsovai Renáta között zajlott le. A két csaj apait-anyait beleadott, a négy zsűritag pedig egyöntetűen igennel szavazott a lányokra. A nézőket mégis Helén győzte meg, aki 77%-kal jutott a döntőbe, aki még betegen is vállalta a versenyt.

A szlovák fiú, Peter Srámek is leénekelte versenytársát az Instagramon kersztül bekerült, Fórizs Olivért. Peter ezúttal nem Jimmy dalt énekelt, aminek a zsűritagok kifejezetten örültek. 78%-ot ért el előadásával.

A továbbjutók korelnöke Udvarias Anna színésznő, aki energikus produkciójával, a dalszerző Király Martinát szárnyalta túl.

Az utolsó párbaj igazi izgalmakat hozott. A hamarosan kétgyermekes apává váló 19 éves Ádám Krisztián mindössze egy százalékkal csikart ki többet a nézőkből. A csinos takarítónő, Mráz Anita 72%-kal éppen csak lecsúszott a döntős helyről.

Hír24

hirdetés
Previous articleA 25 éves Kor-Zár verséneklő együttes lemezbemutatóval ünnepel
Next articleNissan Juke DIG-T 190 Tekna: Látványos – és számokban mérhető – frissítés!