HAZA HÍR-MIX Megnyílt a komáromi tájékoztató iroda

Megnyílt a komáromi tájékoztató iroda

754
hirdetés

kik042013. július elsejétől ismét önálló idegenforgalmi tájékoztató iroda várja a Komáromba látogatókat, a helyi és környékbeli polgárokat. Az iroda a városi hivatal kötelékébe tartozik, így vállakozási jellegű tevékenységet nem folytathat, ami nem is célja. A rendeltetése a turisták és a különböző információk iránt érdeklődők minél teljesebb kiszolgálása lesz. Az iroda két alkalmazottal naponta 9-től 5-ig várja a betérőket.
A rendezvényszervezők, községek, társulások stb. munkáját is segíteni kívánja az iroda szóróanyagaik, meghívóik, plakátjaik népszerűsítésével, amennyiben nonprofit jellegű rendezvényről, programról, versenyről, koncertről, fesztiválról  stb. van szó.
Az iroda általános feladata az, hogy összefogja a város és környéke idegenforgalmi és turisztikai vonatkozású lehetőségeit, programjait és népszerűsítse azokat. További cél a naprakészség és új turisztikai lehetőségek feltérképezése és bemutatása. Hasonlópéppen az élő és virágzó kapcsolattartás a turisztikai tevékenységet folytató bel- és külföldi jogi és természetes személyekkel. Fontos feladat az aktuális és minél teljesebb ESEMÉNYNAPTÁR összeállítása az adott héten, hónapban, évben tartandó rendezvényekből, a program helye, időpontja, témája és jellege megadásával (kulturális, politikai, sport, vallási, művészeti stb.). Végre változás áll be abban is, ami az utóbbi években nagyon hiányzott a város és a régió hatékony propagálása kapcsán, ugyanis az iroda a jövőben újra képviselni kívánja városunkat és a környező falvakat, régiót a különböző regionális és nemzetközi turisztikai kiállításokon és vásárokon.

Elérhetőség:

Klapka tér, Komárom 94501
Tel.:421/948/830202
E-mail: kik@komarno.sk

-krá-

hirdetés
Previous articleNyuszifülek miatt fizet kártérítést egy japán kozmetikai cég
Next articleCsaládi nap az Igmándiban