HAZA KULTÚRA Megkezdődött a X. KEN!

Megkezdődött a X. KEN!

1139
hirdetés

Április 4-én útnak indult a jubileumi X. Komáromi Egyetemi Napok programsorozata. Elsőként az egyetemisták számára külön meghirdetett véradás vette kezdetét, majd pedig délután került megrendezésre a Van eszem hozzá fantázianevű program.
Délután egy órakor a Selye János Egyetem tornaterméhez a Jókai Mór és az Eötvös utcai alapiskola alsó tagozatos diákjai érkeztek, hogy egy felejthetetlen délutánt töltsenek együtt az egyetem hallgatóival. Az Óvó- és Tanítóképző Tanszék jóvoltából a gyerekeknek lehetőségük volt logikai, matematikai és ügyességi játékokban kipróbálni magukat, míg a tornatermen kívül a Hallgatói Önkormányzat jóvoltából íjászkodhattak, tojást festhettek, a sportolni vágyók focizhattak, de nem maradhatott ki a programból az arcfestés valamint az aszfaltrajzok készítése sem.

A több mint két órás program után a 60 kisdiák valamint a közel 30 egyetemista is remek hangulatban és nagy mosollyal köszönte meg egymásnak a közösen eltöltött mozgalmas délutánt.

A következő programra vasárnap a Danubius kollégiumban kerül sor, majd pedig hétfőn az ünnepi megnyitó után Kemény Dénes nyitja meg az előadások sorozatát. A részletesebb program, valamint további információk a rendezvényről megtalálható a www.egyeteminapok.sk weboldalon.

A szervezők szívesen látnak minden érdeklődőt a hét minden programján!

Duba Attila

SJE HÖK

kommunikációért felelős elnökségi tag

hirdetés