HAZA SPORT Megkezdik szereplésüket a KFC fiataljai

Megkezdik szereplésüket a KFC fiataljai

826
hirdetés

A legidősebb korosztályok a szlovák futballsztár csapata ellen kezdik a szezont

A KFC U19 csapatának játékosai az elmúlt években szép eredményekkel bizonyították, hogy megérdemelnék a lehetőséget a felnőttek között is. A 2019/2020-as megszakított idényben az első, míg a 2021/2022-es szezonban a harmadik helyen zárni, azaz az elvárások az idén sem lehetnek mások, mint az élmezőnyben végezni. A tavalyi csapat húzóemberei (Beke Bálint, Bagita Benedek, Tóth Tibor, Iván Tamás, Martin Jurina, Juhász Roland) azonban már kiöregedtek a korosztályból, így hát fel van adva a lecke a szakmai stábnak, hogy az U17-ből felkerült játékosokat sikeresen készítse fel a következő szintre, ami nem lehet gond, hiszen már az eltelt szezonban is több, 17-18 éves játékos kapott lehetőséget a bizonyításra.

Ami pedig az U17-et illeti, sokkal nagyobb ambíciókkal és elvárásokkal indulhatnak neki a szezonnak. A lila-fehérek U15-ös fiataljai az előző szezonban a 2. helyen végeztek és a csapat vezéregyéniségei (Szekeres Viktor, Kovács Zsombor, Szombat Olivér, Árki Barnabás, Szabó Gergely) pedig felkerültek a fiatalabb serdülőcsapathoz, azaz a játékosi keret adott ahhoz, hogy a tavalyi 5. helynél magasabb helyezést érjenek el.

A két csapat első mérkőzését Marek Hamšík, a szlovák labdarúgás egyik legmeghatározóbb játékosának klubja a rakolci-besztercebányai RSC Hamsik Akademy Banska Bystrica ellen játszák augusztus 14-én vasárnap, 11:00 illetve 13:30 órakor.

Konczer András

hirdetés
Previous articleUkrajna leállította az olajtranzitot Magyarországra, Csehországba és Szlovákiába a Barátság vezetéken
Next articleA komáromi lányok kiütötték ellenfelüket