HAZA KÜLFÖLD Meghalt a buszban felejtett kislány

Meghalt a buszban felejtett kislány

1004
hirdetés

Meghalt a buszban felejtett kislány pénteken a debreceni gyermekklinika intenzív osztályán – közölte a Debreceni Egyetem (DE) sajtószolgálata péntek délután az MTI-vel.

illusztráció, pixabay

    A közlemény szerint az intenzív osztály szakemberei mindent megtettek, hogy megmentsék a kislány életét, de a legmagasabb szintű ellátás ellenére a gyermek meghalt.
    Korábban a szoljon.hu adott hírt arról, hogy „életveszélyes állapotban vittek kórházba egy négyéves kislányt, akit egy gyermekeket szállító kisbuszban felejtettek kedd reggel Tomajmonostorán és csak délután találtak rá”.
    Kardos József, az Országos Mentőszolgálat Jász-Nagykun-Szolnok megyei vezető mentőtisztje az MTI-nek akkor megerősítette: a mentők a kislányt életveszélyes állapotban, mentőhelikopterrel vitték kórházba, Debrecenbe.
    A megyei rendőr-főkapitányság az MTI-vel azt közölte, hogy még aznap eljárást indított a Karcagi Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt, és egy ötvenhat éves kunhegyesi lakost hallgattak ki gyanúsítottként.


MTI

hirdetés
Previous article102 év, 102 fáklya
Next articleKormányváltást és alkotmánymódosítást célzó népszavazást kezdeményez Robert Fico pártja