HAZA KULTÚRA Martosra hívnak az Ismerős Arcok

Martosra hívnak az Ismerős Arcok

1039
hirdetés

Martosra hívnak az Ismerős ArcokAlakul a július 8-12. között megrendezendő III. Martfeszt műsora. Elsőként a zárónap kínálatából szemezgetünk.

A Színpad udvar ezúttal nem hagyományos előadások színhelye lesz, hanem minden nap más-más különleges kiállítást, ismeretterjesztő és szórakoztató attrakciót láthatnak majd azok, akik betérnek ide. A vasárnap a hagyományos családi ebédek napja is, így természetesen erre a napra kerül a gasztronómiai ízelítőkkel megtámogatott hungarikum nap. A Nagyszínpad mögötti barátságos udvarban felsorakoznak a magyar élelmiszerkészítés messze földön híres remekei, amelyekre méltán lehetünk büszkék. A fűszerektől a szalámikon át a pálinkákig rengeteg termék igazolja, hogy a magyar táj nemcsak egyszerű éléskamra, hanem a valódi szakértelem csúcsminőséget is hoz ki belőle.

A szabadegyetem zárónapjának záróakkordja nem meglepetés, viszont az érdeklődés így is borítékolható: az elmúlt két évhez hasonlóan, az Ismerős Arcok koncertjével fejeződik majd be a III. Martfeszt. Nyerges Attiláék koncertjei mindig különleges közösségi élményt jelentenek a határon túli helyszíneken, és ezzel nemcsak a zenekar tagjai vannak tisztában, hanem a közönség is. Az együttes frontembere személyes üzenetét is elküldte azoknak, akik még nem biztosak benne, hogy Martoson lesznek július 8. és 12. között.

https://www.youtube.com/watch?v=Hsm5kEBTkNw

-martfeszt-

hirdetés
Previous articleGyakorlati teendők a kiskertben
Next articleAz immunrendszerünk a vitaminok és a nyomelemek tükrében