HAZA KÜLFÖLD Március 15-én indul a Petőfi TV

Március 15-én indul a Petőfi TV

1137
hirdetés

Buda Márton műsorában, a Talpra Magyarban mutatkozott be az a hat fiatal műsorvezető, akiket mostantól a Petőfi TV-n láthatnak a nézők március 15-étől.

Hétfőtől vasárnapig mindennap este 8-tól fél 11-ig jelentkeznek az A38 Hajóról. Koncertekről, színházi előadásokról, valamint filmekről tudósítanak majd, de emellett a fiatalok életének valamennyi területét érintő kérdésekkel is foglalkozik az Én vagyok itt című műsor.

Tatár Csilla a Dal háziasszonyaként debütált a köztelevízióban, ezúttal pedig a Petőfi TV arcaként folytatja munkáját. Rajta kívül Rátonyi Krisztinát láthatja majd a közönség, őt a Noé barátaiból, A legokosabb osztályból, valamint a Bízunk benned! című vetélkedőből már jól ismerhetik a nézők. A harmadik műsorvezető Galán Angéla lesz, aki korábban a köztévé Angi jelenti című magazinműsorában volt látható. A hölgyek mellett egészen új arcok tűnnek fel műsorvezetőként a Petőfi TV-n: Rátonyi Krisztina mellett Fodor Imre, az M3 csatorna korábbi arca, Tatár Csilla mellett Kerekes Péter debütál, míg Galán Angéla Jakab Márkkal, a Színművészeti Egyetem hallgatójával számol be a fiatalokat érintő kérdésekről – adta közre a MTVA sajtóosztálya.

Haverok, buli, Petőfi – Külhoni fiatalok: nézzétek, gyertek!

Haverok, buli, Petőfi, végre egy tévé, ami nektek és rólatok szól. Budapest, Európa bulifővárosa és Magyarország a leggörgősebb fesztiválok hazája, ahol végre hallathatod a hangod. Küldhetsz nekünk videót, leírhatod a szerelmi bánatod és a legjobb zenék közül válogathatsz minden este. Most végre lehetőséged nyílik rá, hogy te alakíts azt amit nézel. Európa legjobb buli helyén, az A38 hajón vagyunk minden nap és a város szívében az Akvárium klubban is velünk pöröghetsz. Ha bármiről lemaradnál, a neten úgyis megtalálod. Itt most mindenkinek helye van. Kezdjünk el játszani!

Haraszti Zsófi, a Petőfi TV vezetőjének ajánlata: bárki, bárhonnan, bármit beküldhet, feltölthet. Buli vagy koncert, vagy fesztivál: mindenhol ott vagyunk. Egy hely, egy platform, ahol ti alakíthatjátok, hogy mit szeretnétek nézni. Nem tudod, mit csinálj? Gyere hozzánk és nálunk megtalálod a legjobb programot, ami a városban van. Folyamatos netes jelenlét, mindig a legfrissebb, leggörgősebb eseményekkel foglalkozunk. Mindenhonnan elérhetőek vagyunk – online jelenlét a Petőfi Live on. Itt megkaphatod azt, amint sehol máshol: zene, programok, koncertek, filmek és a te saját videóid. Végre hallathatod a hangod!

Felvidék.ma

hirdetés
Previous articleA magyar forradalom és szabadságharc emlékünnepségei
Next articleElfogadták a rövidtávú városfejlesztési tervet