HAZA RÉGIÓ Már jócskán ezer felett a Gáborkáért futó lábak száma, kedd éjfélkor zárul...

Már jócskán ezer felett a Gáborkáért futó lábak száma, kedd éjfélkor zárul az előregisztráció

355
hirdetés

Felvidék legnagyobb sporteseménye már az idei megrendezése előtt is bizonyítja, hogy nem csak marketingfogás „méretére” vonatkozó jelző, hiszen a nevezők száma meghaladta a hétszáz főt, sőt már a nyolcszázhoz közelít, de itt nem állunk meg. Az idei jubileum egyben egy búcsú is, mert a szervezői csapatunk utoljára áll össze ebben a formájában.

Óriási az érdeklődés
Ahogy azt már korábban elmondtuk a 2023as lesz a tizedik DGS Dögös Sprint, amit már csak emiatt a csodálatos jubileum miatt is sokszorosan emlékezetessé szeretnénk tenni. A segíteni akaró emberek idén sem maradnak otthon, amit mi sem igazol jobban, hogy a nevezési helyek több mint háromnegyede elkelt, sőt nyolcszázhoz közelít azok száma, akik úgy döntöttek, hogy egy kis mozgással, egy csodálatos helyen, egy ember életét jobbá teszik. Azonban, ha valaki csak most döntött úgy, hogy részt venne az eseményünkön az sem maradt le semmiről, hiszen még tart az előregisztráció egészen május 23ig, amit megtehető https://www.dgsprint.eu/regisztracio/ és persze a verseny napján május 27én a helyszínen is, ha csak addig el nem érjük az 1000 fős limitet, szóval nem árt sietni. Ha valaki nem az a sportos típus, vagy éppen sérült vagy, esetleg nem ér rá a verseny napján, de segítene az is megoldható, erre a gyűjtőszámra utalhat IBAN: SK53 7500 0000 0040 3002 0262 , ČSOB, a.s., illetve minden megosztást, híradás megköszönünk, ezt kérjük tőled is és természetesen a helyszínen is lehetőség lesz adakozni.

Tíz év számokban
Az elmúlt tíz év valóságos csoda volt a DGS szervezőinek, hiszen a semmiből vált rendezvényünk Felvidék legnagyobb sporteseményévé, amit elsősorban a résztvevőink folyamatosan növekvő mennyisége és természetesen a segíteni akarás motivált. A DGS létrehozóinak célja: a mozgás, a sport és a segíteni akarás népszerűsítése a reményeik szerint megvalósult, ami számukra leginkább azt bizonyítja, hogy nagyon sok jó ember él a Földön.
Eddig csaknem ötezer ember mozdult Tomikáért, Viviért, Tibikéért, Csilláért, illetve Liliért, Natiért, valamint Nináért, Biankáért és Filipért. A tíz esztendő alatt csaknem 58000 €t gyűlt össze és váltak a DGS részvevői közösségé, egy remek csapattá.

Az elköszönés nem búcsú
Amikor tíz éve elkezdődött a DGS sikertörténete a szervezők maguk is gyermekek voltak, illetve a helyüket kereső fiatalok, akárcsak a rendezvényünk, ám ahogy a rendezvény növekedett, úgy változtak ők maguk is és váltak anyákká, apákká. Ahogy mondani szokták a változástól nem kell félni, mert az mindig valami újnak, valami jónak a kezdete. Így van ez a DGS szervező csapatával is, mert 2023. május 27én egy korszak lezárul és ebben a formában utoljára hangzik fel a verseny startpisztolya. Ez a legkevésbé sem jelenti, hogy segítség nélkül maradnának azok, akiknek erre szükség van. Továbbra is számíthatnak a csapat tagjaira, akik hangsúlyozzák, hogy Nem búcsúznak, csak elköszönnek!

…s hátha akad majd utánunk olyan, akinek a jó példa ragadós volt, valaki, valakik aki valamilyen más módon, más formában folytatják, amit ők elkezdtek..

Köszönünk mindent!

Angyal Tomi, Forgács Atti, Forró Tibi, Gőgh Judit, Kárpáty Ernő, Miklós Laci, Szalai Árpi, Tóth Peti

hirdetés