HAZA RÉGIÓ Május 1-jén ismét Komárom-Komárno futóverseny!

Május 1-jén ismét Komárom-Komárno futóverseny!

1064
hirdetés
Negyvenhetedszer kerül megrendezésre idén május 1-jén 10 órától városunk egyik legrangosabb sporteseményére, a Komárom-Komárno Nemzetközi Utcai Futóverseny.
fotó: duanataj.sk

Horváth Györgytől, a Komárom-Európa Futó Egyesület elnökségi tagjától megtudtuk, hogy ez alkalommal Észak-Komáromból rajtolnak a résztvevők, a befutó pedig a Dél-Komáromban lesz.

– Szerettünk volna olyan versenyt szervezni, amelynek során a két városrész nevezetességeit, így az Öregvárat, és a dél-komáromi erődöket is érintik a futók – árulta el a versenyigazgató, akitől azt is megtudtuk, hogy a versenyen 5,5 valamint 10 kilométeres távokon mérettethetik meg magukat a jelentkezők.

Akinek kedve támadt a futáshoz, az interneten még április 26-ig nevezhet a kefekomarom.hu oldalon, ahol emellett a versenyhez kapcsolódó minden egyéb információt is megtalálhatunk.

Helyszíni nevezésre is nyílik lehetőség, azonban fontos tudni, hogy ebben az esetben a szervezők távonként 50-50 nevezőt tudnak fogadni maximálisan.

Azok, akik a nevezés ezen a módját választják, a versenyt megelőző napon (április 30-án) a Jókai moziban 14.00 órától 18.00 óráig vehetik át a rajtcsomagokat, Ezt követően a verseny napján reggel 7.00 – 9.00 óra között az észak–komáromi sportcsarnoknál nevezhetnek az indulók.

A versenyzők a rajtcsomag mellett pólót is kapnak ajándékba, melyet emlékül a versenyt követően magukkal is vihetnek.

A szervezők buszt is biztosítottak a távolabbról érkező versenyzők számára, melyben elhelyezhetik felszerelésüket, személyes holmijukat, ruhájukat.

komarom.hu

hirdetés