HAZA KÜLFÖLD Magyar-román (0:0) – A meccs után is folytatódtak az atrocitások

Magyar-román (0:0) – A meccs után is folytatódtak az atrocitások

1187
hirdetés
A rendõrség vízágyús autója, amelyet randalírozók ellen vetettek be a Magyarország - Románia labdarúgó Európa-bajnoki selejtezõ helyszíne, a budapesti Groupama Arénánál a mérkõzés után 2015. szeptember 4-én.
A rendõrség vízágyús autója, amelyet randalírozók ellen vetettek be a Magyarország – Románia labdarúgó Európa-bajnoki selejtezõ helyszíne, a budapesti Groupama Arénánál a mérkõzés után 2015. szeptember 4-én.

A döntetlennel végződött magyar-román labdarúgó Európa-bajnoki selejtező után is folytatódtak a rendőrök és a huligánok közti összecsapások. A rendőrök késő este lovasrohammal kezdték el kiszorítani a zavargókat a Groupama Aréna környékéről.

    Az MTI helyszínen tartózkodó tudósítója elmondta: a rendőrök először sorfalat álltak és elkezdték a Kőbányai út irányába kiszorítani az ultrákat.
    A Groupama Aréna mellett, a Könyves Kálmán körúton a randalírozók közlekedési táblákat, szemeteseket, betondarabokat dobálták a rendőröket. A rendőrök ismét bevetettek ellenük vízágyút, könnygázt is. A könnygáz egy részét a szél a stadionból kijövő békés szurkolók felé fújta.
    A zavargások során többen megsérültek, őket mentők vitték el a helyszínről. Az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI megkeresésére annyit közölt: valóban sok sérültet vittek kórházba, de pontos adatokat csak későbbre ígértek.
    Az MTI helyszínen tartózkodó tudósítója azt mondta: a körútnál áll egy 1-es villamos, amelynek több ablakát kitörték.

MTI

hirdetés
Previous articleHuligánok randalíroztak Budapesten a magyar-román Eb-selejtező előtt
Next articleA méhészek szorgalmasak, mint a méheik