HAZA HÍR-MIX Legyél Te az idei Komáromi Napok logójának szerzője!

Legyél Te az idei Komáromi Napok logójának szerzője!

741
hirdetés

Az idei, 23. Komáromi Napok szervezői ezennel logópályázatot hirdetnek meg a komáromi alap-, közép- és főiskolások számára. A nyertes pályázat szerzője 100 euró készpénzben részesül, a további két helyezett pedig tárgyi ajándékban. Az iskolalátogatásról tanúskodó bizonylatot csupán a verseny helyezettjeitől kérik majd a verseny szervezői a kiértékelést követően. A szakmai zsűrit a városi hivatal szervezési osztálya, a Com-média városi mediális cég képviselői, valamint grafikai cégek szakemberei értékelik majd.
A pályázat tárgya: a Komáromi Napok 23. évfolyama logója megalkotása
A technikai paraméterek: hagyományos technikával (rajz, festmény) vagy számítógépes (pixel- vagy vektorgrafika) technikával készül logóterv A4 méretben (a számítógépes grafikánál a bitsűrűség 300 dpi legyen)
Javasolt színkombináció: piros, sárga, zöld (Komárom város zászlajának színei)
Beadási határidő: 2014. március 7., 12.00
A pályamunkát postai úton vagy személyesen lehet eljuttatni a Komáromi Városi Hivatal iktatójába (Komárom, Vársor út 1.) „Komáromi Napok logója“ felirattal ellátott zárt borítékban.
A borítéknak tartalmaznia kell a rajzot (eredeti vagy nyomtatott formában, A4-es méretben, illetve grafikai állományként CD-n), a pályázó adatait (név, látogatott iskola és elérhetőségek – cím, e-mail, telefon)

Példa logógrafikára:

-Králik-

komarno.sk

hirdetés