HAZA SZÍNES - ÉRDEKES Látható, jelentős javulás Schumacher állapotában

Látható, jelentős javulás Schumacher állapotában

934
hirdetés

Szerdán este bizakodó nyilatkozatot tett Sabine Kehm, a kómában fekvő világbajnok menedzsere.

Új, reményteljes nyilatkozatot tett a német Bildben a 94. napja kómában fekvő Michael Schumacher állapotát illetően a menedzser. A közlés azért is tekinthető talán mérföldkőnek, mert eddig Sabine Kehm rendre a sajtó – amúgy többnyire megalapozott – információi után napokkal erősítette meg azok helyességét és kérte azt, hogy csak az orvosok vagy ő által közölt igazságot írják meg, ne mások találgatását.

A Bild mai információ szerint immár jelentős a javulás a világbajnok állapotában. A család, az orvosok és a barátok optimisták Schumacher felébredését illetően. A német lap kérdésére a menedzser annyit állít, „vannak arra utaló jelek, amelyek erősítik bennünk a hitet”, egyúttal visszautasította azokat a híreszteléseket, miszerint a német versenyző vegetatív állapotban lenne.

A német pilóta december 29-én szenvedett síbalesetet, azóta mesterséges kómában tartják. A felébresztését már hetekkel ezelőtt megkezdték. A francia hatóság már megállapította, a történtekért senkit nem terhel felelősség és lezárták a nyomozást, továbbá pontosították a baleset körülményeit. Kiderült, Schumacher 10,4 métert repült, mielőtt beverte a fejét.

Sport24/ hir24

hirdetés
Previous articlePalackposta a felvidékről: Megmenekül az ógyallai Feszty-kastély?
Next articleNemzetközi program a KEN alatt, Kárpát-medencei Egyetemek Kupája és a KEN utóprogramjai