HAZA SPORT Küzdelmes KFC-győzelem, kiállított komáromi csapatvezető

Küzdelmes KFC-győzelem, kiállított komáromi csapatvezető

1180
hirdetés

A II. forduló 26. fordulójában a KFC a tavasszal eddig 100%-os mérleggel bíró Puhó otthonába látogatott.

A mérkőzés 17. percében a puhóiak kihasználták a komáromi védelem bal felének megingását, majd a tizenhatos felé iramodva a beadásra legjobban reagáló Štefan Holiš megszerezte a hazaiaknak a vezetést.

A lila-fehéreknek azonban sikerült a félidő végéig kiegyenlíteniük: Dominik Špiriak ívelte Ganbold Ganbayar felé a labdát, amibe a hazaiak védője kézzel ért hozzá a levegőben. A megítélt büntetőt Šimon Šmehyl a kapufára lőtte ugyan, de a labda szerencsés módon a kapus fejéről a hálóba pattant.

A második félidőben ismét megszerezték a vezetést a “gumigyáriak”: Špiriak kézzel ért egy beadásba a saját tizenhatosán belül, a tizenegyest pedig Adrián Kopičar lőtte magabiztosan a hálóba.

A puhóiak viszont nem örülhettek sokáig a vezetésnek: Tóth Gábor remekül tálalt a diagonálisan kimozgó Christian Bayemi elé, aki önzetlenül a támadást kísérő Pastorek Józsefhez passzolt, aki egy csellel még jobb lövőhelyzetbe hozta magát, majd nem hibázott.

Tíz perccel a mérkőzés vége előtt szabadrúgást végezhetett el Komárom, elvégzéséhez pedig Németh Tamás állt hozzá. A húsz méterről leadott lövésével meglepte a beadásra számító kapust, megszerezve így a harmadik és egyben győztes komáromi gólt.

Az ünneplés során a játékvezető a lelátók felé irányuló durva sportszerűtlen viselkedés – támadó, sértő és becsmérlő gesztusok alkalmazása miatt kiállította a KFC csapatvezetőjét, Cséplő Gyulát.

Az utolsó percekben Mészáros András egy az egy ellen vezethette a kapusra a labdát, Peter Pilný azonban lehalászta a lábáról a játékszert.

Győzelmének köszönhetően a KFC szinte már biztosan dobogós helyen végez az idén, a következő fordulóban pedig az idegenben sok pontot gyűjtő Slovan B csapat fogadják hazai pályán.

Hajrá KFC!

Konczer András

hirdetés
Previous articleSzép selyés eredmények születtek a szlovák versenyeken
Next articleA minőségi párlatokért és a kulturált pálinkafogyasztásért