HAZA RÉGIÓ Különleges szülinapi buli Gútán

Különleges szülinapi buli Gútán

9626
hirdetés

Június 3-án különleges szülinapi buli zajlott Gútán, ahol minden vendég egyben ünnepelt is volt.
A Gútai Magániskola 1991-ben nyitotta meg kapuit, varrónő , pincér-szakács, autószerelő, fodrász és kozmetikus szakokból választhattak a diákok. Elsőként 1994-ben zajlottak a záróvizsgák a hároméves szakokon, összesen 81 diák szerzett szakmunkás bizonyítványt. Az iskolában nemcsak a szakma csínját-bínját sajátították el, hanem nagyon jó kis közösség is kovácsolódott a három év alatt.
Az első iskolai találkozóra 1999-ben került sor, amelyen a diákok több, mint fele vett részt a tanárokkal, mesterekkel együtt. A következő találkozók 2009-ben, ill.2014-ben zajlottak. Mivel az öt év túl hosszúnak bizonyult, 2016-ban is összejöttek a diákok, egy vacsora és pár óra zenés szórakozás erejéig. Mivel többségük 1977-es „évjárat“, idén, ill.tavaly ősszel, télen töltötték/töltik be a 40.életévüket. Ennek kapcsán született meg a közös születésnapi ünnepség ötlete, amelyet sikerült megvalósítani.
Az előző találkozókhoz képest az összejövetel inkább beszélgetősre sikeredett, azért a tánc sem maradt el. Volt torta és pezsgő, mint a szülinapi buli elmaradhatatlan része. Pár gondolat erejéig megemlékeztek azokról az osztálytársakról is, akik sajnos nem érhették meg a 40-et. Ahogy a pohárköszöntőben is elhangzott – hálásak vagyunk mindenért, amit az élettől kaptunk és azért is, ami elkerült bennünket.
Az 1994-ben végzett diákok saját facebook-csoporton keresztül is folyamatosan tartják a kapcsolatot.
A következő összejövetel 2019-ben valósul meg, a vizsgák 25.évfordulójának kapcsán.

Brňákné Morovics Katalin,
a szervezők és az „ELSŐK“ csapatának tagja

hirdetés
Previous articleTavaszi színházi gyermekfesztivál
Next articleÉrtesítés útlezárásról !