HAZA BELFÖLD Közös online tér a felvidéki magyar vállalkozásoknak

Közös online tér a felvidéki magyar vállalkozásoknak

1156
hirdetés

Somorja. Március elején elindult a Szolgáltatás.sk portál, a felvidéki magyar vállalkozásokat összefogó első online katalógus. Célja, hogy olyan, eddig még nem létező ingyenes adatbázist hozzon létre, ahol a szlovákiai magyar kis- és középvállalkozók bemutathatják szolgáltatásaikat, jövőbeni vevőik pedig mindössze pár kattintással válogathatnak ezek között.

„A Szolgáltatás.sk portállal egyrészt szeretnénk lehetőséget adni a kis- és középvállalatoknak, hogy ingyen bemutathassák magukat, reklámozva ezzel is tevékenységüket, másrészt pedig egy olyan adatbázis létrehozása a célunk, ahol találkozhat a felvidéki magyar kereslet-kínálat. Nagyon sok magyar családi vállalkozás működik Dél-Szlovákiában, kiváló szolgáltatásokkal és termékekkel, ezért az elmúlt hónapokban azon dolgoztunk, hogy megalkossunk egy könnyen működtethető és kezelhető rendszert, amivel hozzájárulhatunk üzleti sikereikhez. Első lépésként most mindenkit arra buzdítunk, regisztrálja vállalkozását az oldalon” – mondta Németh Róbert, a Libertate Polgári Társulás elnöke.

Vállalkozóként először regisztrálnunk kell a szolgaltatas.sk weboldalon, majd ezt követően tudjuk feltölteni a vállalkozás adatait, leírását és elérhetőségeit. A mentés után vállalkozásunk automatikusan megjelenik az adatbázisban. Az adatokat bármikor frissíthetjük, bővíthetjük, egy regisztrált felhasználó pedig több szolgáltatást is hirdethet egyidejűleg az oldalon. Jelenleg 14 főkategória közül választhatjuk ki, milyen területen elérhető szolgáltatásunk, de több kategóriával is felcímkézhetjük hirdetésünket. Az egyes kategóriákat úgy állították össze, hogy szinte az összes ma ismert szolgáltatás könnyen kereshető legyen általuk. Az online katalógus használata díjmentes, és a későbbiekben sem válik fizetőssé.

A szolgáltatások között az oldal tetején található kereső segítségével böngészhetünk, vagy az egyes kategóriákra kattintva tekinthetjük meg a feltöltött ajánlatok listáját. „Bízunk benne, hogy az elkövetkező hónapok, évek során egy élő, mindig aktuális online katalógussá fejlődik a Szolgáltatás.sk, és a felvidéki magyar vásárlók és vállalatok közös fórumává válik” – tette hozzá Németh Róbert.

 

LIBERTATE

hirdetés
Previous articleElhárult végre a csődveszély, avagy mi is történt valójában?
Next articleBordel a „Tejúton”