HAZA Egyéb Közadakozás a lévai temetői 1848-as emlékmű megmentésére

Közadakozás a lévai temetői 1848-as emlékmű megmentésére

938
hirdetés

unnamedKedves Barátaink,

ezúton hívjuk fel kedves figyelmüket a Lévai Magyar Asszonyok Ligája felhívására a lévai temetői 1848-as emlékmű megmentésére meghirdetett közadakozására.
Mint azt a mellékletben küldött fotók is alátámasztják eljött az idő újra emlékművünk felújítására. Ezt a munkát úgy, mint 1871-ben az emlékmű felállítását, ma is a lévai magyar hölgyek vállalták magukra. Hálás köszönet érte nekik!
Kedves Ismerőseink,
kérjük lehetőségeinkhez mérten, ha csak szimbolikus összeggel is, támogassuk ezt a nemes kezdeményezést, hogy így közösen lehessünk részesei e szép emlékművünk megőrzésének.
Arról is tudniuk kell, hogy  a  Lévai Magyar Asszonyok Ligája 2014-ben saját költségén újította fel az emlékmű márványtábláját és annak szövegét valamint, hogy a  Lévai Magyar Asszonyok Ligája 2015 elején a város által meghirdetett nyilvános pályázaton fordult Léva város önkörmányzatához az emlékmű megmentésére.  Léva városától a napokban az e célra megítélt támogatás szégyenletes végösszege 0,00 Eur !!! Így néz ki ma a kultúrális bizottság hozzáállása Léva város magyar hölgyei e nemes kezdeményezéséhez.
Adományaikat a  Lévai Magyar Asszonyok Ligájának elnöknőjénél, Kosztolányi Magdolnánál (0907 204 699) vagy a Reviczky Ház könyvesboltjában minden hétfőn 15:00 és 17:00 között adhatják át.
Köszönettel és üdvözlettel:
a Lévai Szent László Kör nevében
Müller Péter
a Reviczky Társulás nevében
Wirth Jenő
unnamedc unnamedf unnamedss
hirdetés
Previous articleA komáromi Szabó István „COCÓ” első lett a SLOVAKIA Ringen is
Next articleNemzetközi Komplex Elektrotechnikai Verseny a komáromi Ipari Szakközépiskolában