HAZA BULVÁR Koncerten cikizte Majka a Wellhellót és a TNT-t

Koncerten cikizte Majka a Wellhellót és a TNT-t

709
hirdetés

A rapper egy fesztiválon ezrek előtt gúnyolódott zenésztársain.

„Most jöjjön egy szám, amelynek mondanivalója is van. Nemcsak a buli, csajok meg a rakpart…” – így konferálta fel Curtissel közös dalát Majka a Mi Velencénk fesztiválon a Bors cikke szerint. A rapper azt mondja, nem vette észre, hogy a Wellhello slágeréből idézett, egyébként pedig Diazt semmiképpen nem cikizné. Fluorról más a véleménye.

„Mi valójában nem a Wellhellót, hanem Fluor Tomit fricskázzuk. Diazzal nagyon jóban vagyunk, Fluorral meg semmilyen viszonyt nem ápolunk” – mondta el a lapnak Majka, aki ugyanazon a koncerten az utána következő TNT együttest is parodizálta.

„Kigúnyoltuk bizony! Azok a nóták, amiket eljátszottunk, már a megszületésük pillanatában erre voltak ítélve, de slágerek, ez nem kérdés! ” – véleményezte a rapper a kilencvenes évek csapatának dalait. Dobrády Ákos nem vette zokon a poénkodást, de nem nagyon érti, hogy miért a legsikeresebb dalukat találták meg az előadók.

„Bírom Majka őszinteségét, de meglepett, hogy pont a Tiltott percet tartja rossz nótának. Nem szívesen választanék magunktól rossz dalt, de ha kellene, ez biztosan az utolsó lenne. Én sem tudok azonosulni Majkáék műfajával, de minden tiszteletem az övék a kitartásukért. Eljön még az idő, amikor ők is retrók lesznek” – mondta el az énekes.

Fotó: Facebook

Hír24

hirdetés
Previous articleFico: Szlovákia fontolóra veszi népszavazás kiírását a menekültkérdésben
Next articleFüggeszd fel a virtuális punnyadást! Vár a Lake Up fesztivál!