HAZA HÍR-MIX Komárom:Bejelentés érkezett a rendőrségre,hogy gyerekeket figyelnek egy autóból

Komárom:Bejelentés érkezett a rendőrségre,hogy gyerekeket figyelnek egy autóból

656
hirdetés

Több bejelentés is érkezett a komáromi rendőrségre, amelyek arról szóltak, hogy a járás három falujában gyerekeket figyelnek egy fekete autóból, és a benne ülők megpróbálták az autóba csalogatni a gyerekeket – tájékoztatott a Nyitrai Kerületi Rendőrkapitányság. Az egyik bejelentés egy Mercedesről, a másik pedig egy Volkswagenről szólt. A rendőrség közölte, hogy intenzíven figyelik a helyzetet.

Kép: Polícia SR – Nitriansky kraj – facebook

A komáromi rendőrök arról tájékoztattak, hogy egy fekete Mercedes utasai megszólítottak egy fiatal lányt, és hízelegtek neki. Ezzel nem követtek el törvénytelenséget – szögezte le a rendőrség.
„A rendőrség célja nem az, hogy pánikot keltsen, hanem hogy megelőzze az esetleges bajt. Ezeket az információkat azért hozzuk nyilvánosságra, hogy tájékoztassuk a szülőket. Figyelmeztetni kell a gyerekeket, hogy ne álljanak szóba idegenekkel, senkitől semmit ne fogadjanak el, és ne szálljanak be idegenek autójába” – tanácsolta a rendőrség. A Komáromi járás területén működő iskolákat és oktatási intézményeket is figyelmeztették.

TASR

KÉP: facebook

hirdetés
Previous articleKrajniak: A kormány árplafont vezet be, vagy a lehető leglejjebb viszi az árakat
Next articleA Komáromi Kórházban idén már harmadszor rendeztek szombati napon önkéntes véradást