HAZA RÉGIÓ Komáromban a napokban indult az utcák felújítása, néhány esetben kiépítése

Komáromban a napokban indult az utcák felújítása, néhány esetben kiépítése

899
hirdetés
Ennek kapcsán útlezárások várhatóak, amelyek nehezítik a közlekedést. A munkafolyamatok az alábbi menetrendben vannak tervezve, amelyet az időjárás befolyásolhat.
Néhány szakaszon az útfelület felmarása után a vízgazdálkodási vállalat felújítja a vízvezetéket és a csatornahálózatot, utána fejeződik be az útfelület felújítása. Több utcában a felújítás a járdákat is érinti.
A munkálatok tervezet ütemterve:
👉 Vársor utca (Hradná) a VMK előtt augusztus 17 – 29.
👉 Barátság utca (Priateľstva) 1. szakasz, augusztus 17. – szeptember 2.
👉 Esztergályos utca (Sústružnícka) augusztus 17. – szeptember 2.
👉 Belső körút egy szakasza (Tabaková -Vn. okružná-Parná) – KOMVaK kezdi a munkát, a vízvezeték felújítását (4 hetes munkatervvel) majd október 21-ig tervezik befejezni az útfelújítást
👉 Erdő utca (Lesná) az út és járda kiépítése: augusztus 29. – december 23.
👉 Augusztus 29. utca – Nap utca egy szakasza, útfelület és járda (29. auguszta – Slnečná) – tervezett kezdés augusztus 29, befejezés október 16.
👉 Szentjános utca – részben a Temető sor (Svätojánská – Cintorínsky rad) – tervezett kezdés szeptember 5., befejezés szeptember 25.
👉 Villanytelepi út és Dohány utca kereszteződése (Elektráreň ská – Tabaková) – tervezett kezdés szeptember 5., befejezés október 30.
👉 Barátság utca – E. B. Lukáč utca körforgalom és átkötő út és járda kiépítése (Priateľstva – E. B. Lukáča) – tervezett kezdés szeptember 5., befejezés legkésőbb 2023. április.
👉 Kertekalja utca, Őrsújfalu (Podzáhradná) – KOMVaK közreműködésével, tervezett kezdés szeptember 5., befejezés december 23.
👉 Villanytelepi út, Vág parti korzó (Elektráreňská) – tervezett kezdés szeptember 12., befejezés november 12.
👉 Duna utca, útfelület és járda (Dunajská) – KOMVaK kezdi a munkát, a vízvezeték felújítását majd befejezik az útfelújítást, tervezett kezdés október 17. befejezés december 23.
👉 Platánfa sor, Erzsébet sziget (Platanová alej) – tervezett kezdés október 24., befejezés november 30.
👉 Nárcisz utca, Őrsújfalu (Nárcisová) – tervezett kezdés október 24., befejezés november 6.
👉 Tó utca, Mély utca, útfelület és járda (Jazerná-Hlboká) – tervezett kezdés november 7., befejezés december 4.
👉 Emellett az ősz folyamán megvalósulhat a Harcsási út felújítása és szélesítése 1,2 km-es szakaszon pályázati forrásból. A pontos időpont itt a minisztériumi ellenőrzés után lesz ismert.
Kérjük a lakosok segítségét és megértését, hogy mihamarabb megújulhassanak az egyes utcák.
Komárom Város
hirdetés
Previous articleNéhány gondolat és tájékoztató a Komárom – Gúta közti másodosztályú megyei fenntartású út felújítási munkálatairól
Next articleAz aranyember: a Magyarock Dalszínház musicaljét augusztus 31-én a Komáromi Jókai Színházban élvezhetjük