HAZA RÉGIÓ Komárom: Ismét lesz „Mi karácsonyunk” a Klapka téren

Komárom: Ismét lesz „Mi karácsonyunk” a Klapka téren

855
hirdetés
 57537

A tavaly első ízben megrendezett Mi Karácsonyunk után a Komáromi Önkéntesek Csoportja idén is megrendezi karácsonyváró programsorozatát, amely nem sokban tér majd el a tavaly tömegeket megmozgató rendezvénytől: a Klapka téren ezúttal is hatalmas adventi koszorú épül, advent utolsó vasárnapján pedig ismét egész napos programokkal várják majd a komáromiakat.

„Töretlen lelkesedéssel, de a tanulságokat levonva, ismét megpróbáljuk emlékezetessé tenni szeretett Komáromunk adventjét. A hagyományteremtéshez azonban szükségünk van egy elengedhetetlen alkotóelemre: Rátok!” – olvasható a Mi karácsonyunk Facebook-oldalán. „ Mindnyájatokat szeretettel várunk hát a Klapka térre már az adventi vasárnapokon, amikor is minden alkalommal délután 16:00-kor közösen gyújtjuk meg a gyertyát Komárom város hatalmas ádventi koszorúján, s készülünk valamilyen látni- és hallgatnivalóval is.”

A szervezők ígérik, a negyedik gyertya meggyújtásakor, december 20-án újra egész napra birtokba veszik a belvárost: beizzítják a kemencéket és megsütik Komárom város mézeskalácsát, valamint számos programokkal és foglalkozásokkal készülnek kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A részletekről közösségi oldalukon tájékoztatnak majd, a mézeskalácssütéshez szükséges alapanyagokat azonban már most várják a kijelölt pékségekbe.

„Ne feledd: csakis Veled együtt lesz az ünnepből a mi ünnepünk, a mi napunk, a MI KARÁCSONYUNK!” – üzenik a szervezők.

Felvidék.ma

hirdetés
Previous articleSegítség a rászorulóknak-ételszekrényt avattak Tatán
Next articleA visegrádi országok közül a lengyelek a leginkább befogadók, a szlovákok a leginkább elutasítók