HAZA HÍR-MIX Komárom az elődöntőben már 3:0-ra vezet Igló (Spišská Nová Ves) ellen

Komárom az elődöntőben már 3:0-ra vezet Igló (Spišská Nová Ves) ellen

1902
hirdetés

IMG_6267A mérkőzést a hazai csapat kezdte Martin Bílik két gyönyörő hárompontosával. Amíg a hazai fiúk belemelegedtek a játékba, még hagyták az Igló csapatát is érvényesülni, így a harmadik percben már 6:6 volt az eredmény, amire nemsokára rátettek még egy lapáttal és 8:10 arányban még vezettek is. A hetedik percben azonban Lukáš Dubovský köszönhetően már ismét vezetett a hazai csapat és ez így is maradt a negyed végéig.

A második negyedben a hazai csapat tovább növelte előnyét, leginkább a két kiváló védőnek (Dubovský, Kozlík) köszönhetően, aki az Igló egyik kulcsfiguráját Maurice Ackert nem engedték érvényesülni a kosár alatt. A hatodik percben Simpson kosarának köszönhetően már 35:22 volt az eredmény , ami a félidő végére 46:29-re változott.

A térfélcsere után a játék képe nem változott és a hazai csapat tovább hozta a kiváló formát. Az óriási erőfölény hatására az Igló egyre inkább kezdett szétesni  és még az időkérés lehetőségével sem éltek. Valószínűleg értelmetlen is lett volna, hiszen a harmad végén már 24 pontos volt a különbség (71:47).

Az utolsó negyed már csak formalitás volt. A hazai csapat végig az ellenőrzése alatt tartotta a játékot és a második percben már 31 pontos volt az előny. Ettől a pillanattól kezdve már csak  játszogattak az ellenféllel és még a kispadosok is „szóhoz” jutottak.

A végeredemény pedig 93:71 lett és a döntőtől már csak egy lépés választja el.

Pinke Noémi

dunataj.sk

[nggallery id=29]

hirdetés
Previous article„Nem csak a húszéveseké a világ” :)
Next articleÉlet menete – Az antiszemitizmus elleni fellépésre szólítottak fel a szónokok