HAZA BULVÁR Kolléganőjével lépett meg a Jóbarátok sztárja

Kolléganőjével lépett meg a Jóbarátok sztárja

805
hirdetés

A Joey forgatásán jöttek össze, ma is együtt vannak

leblanc_andreaMíg Joey Tribbiani vidáman kergeti a csajokat sorozata pénteken induló második évadában, addig a karaktert alakító színész, Matt LeBlanc boldog párkapcsolatban él. Méghozzá a Joey forgatásán megismert szerelmével, aki miatt a házasságát is feladta! A valóság és a fikció szálai kissé összekeveredtek a Comedy Central képernyőjén.

Matt LeBlanc és Andrea Anders közös vígjátéksorozatuk, a Joey forgatásain találkoztak egymással. Szerepük szerint először szomszédok voltak, majd barátok, végül szeretők, szerelmesek lettek. A szomszédságot ugyan a Jóbarátokkal befutott színész és kolléganője kihagyták, ezt leszámítva azonban az élet jól követte a forgatókönyvet. Úgy tűnik, a sors csöpögősebb szerelmi sztorikat ír, mint az erre szakosodott profik.

Megismerkedésükkor Matt LeBlanc még házas volt. Akkori feleségét (Melissa McKnight) 2003 májusában vette feleségül, de 2005-ben már külön éltek, majd a 2006-ban elváltak. A sajtó szerint Matt új szerelme és sorozatbéli partnere, Andrea Anders volt a válás fő oka. Mindenesetre a két színész ma is együtt van. A 2013-as Emmy díjátadó gálán is láthattuk őket a vörös szőnyegen, amikor Matt Leblanc barátnője, Andrea kíséretében jelent meg, mint a vígjátéksorozatok férfi főszereplőjének járó Emmy várományosaként, amit végül az Agymenők Sheldonja, Jim Parsons vitt el.

November 15-én megérkezik a Comedy Centralra a Joey második évada, amelyben kedvenc olasz főhősünk azon őrlődik, hogy halmozza-e még a nőket, vagy lépjen inkább a jófiúság útjára. Mint azt ma már tudjuk jól, Matt LeBlanc fejében is hasonló gondolatok jártak, miközben az évődős jeleneteket forgatták Andreával. Igen élethűre sikerültek!

Joey második évad, hamarosan a Comedy Centralon!

redlemon.hu

hirdetés
Previous articleSzázharminc civil szervezet vesz részt a Kerekasztal munkájában
Next articleRECEPTEK: Tzaziki Update pirítóssal