HAZA HÍR-MIX Kiválasztották a 23. Komáromi Napok logóját

Kiválasztották a 23. Komáromi Napok logóját

814
hirdetés

Komaromi Napok Logó JPG2014. március 18-án megtörtént a február 11-én meghirdetett, a 23. Komáromi Napok megtervezésére kiírt logópályázat kiértékelése a Városháza nagy tárgyalótermében. A komáromi iskolák diákjai, hallgatói kapcsolódhattak be a versenybe. A meghirdetett leadási határidőig 10 zárt boríték érkezett meg a hivatal iktatójába, a borítékbontás után pedig összesen 17 pályamunkát értékelt a héttagú zsűri. Az ítésztestület elnöke Szilva József képzőművész volt, a tagjai pedig grafikai cégek és médiumok grafikusai és egyéb szakemberek voltak. Név szerint Kovács Dénes – gART, Soóky Gergely – Delta, Czékus Péter – Com-média, egy professzionális fotóművész, Nagy Tivadar, a hivatal képviseletében pedig Králik Róbert a város szóvivője, valamint a Komáromi Napokat szervező osztály vezetője, Weszelovszky Gábor. A jegyzőkönyvet a hivatal szervezési osztályvezetője, Dobi Róbert vezette. A zsűri tagjai a munkák megtekintése után felállították a saját sorrendjüket, az első helyezés 3 pontot, a második kettőt, míg a harmadik egy pontot ért. A zsűri elnöke szavazata duplán számított. A szavazatok összeadása után meggyőző fölénnyel nyerte meg a megmérettetést a 15-ös pályamunka, azaz Kováč Angelika, a komáromi Munka Utcai Magyar Tannyelvű Alapiskola tanulója (izsai lakos) logóterve. A második és harmadik helyezett esetében szoros verseny alakult ki, amit a zsűri rövid szakmai vita után közmegegyezéssel a 16-os pályamű javára döntött el az 1-es számú munkával szemben.

A győztes pályázó nyereménye 100 euró készpénz, a másik két dobogós pedig tárgyi jutalomban részesül. A nyertes logó rákerül az idei Komáromi Napok műsorfüzetére, a rendezvény óriásplakátjára, a város honlapjára és minden a Komáromi Napokkal összefüggő hirdetőanyagra.

Minden részvevőnek, pályázónak, zsűritagnak köszönjük a fáradozását és hozzájárulását az idei Komáromi Napok sikeréhez nagyra értékeljük!

-krá-

komarno.sk

Fotók:
1. A győztes logó (Kováč Angelika munkája – Munka Utcai Alapiskola).
2-3. Munkában a zsűri.
4. A második (balra) és a harmadik helyezett pályázat.

 

hirdetés
Previous articleElnökválasztás – Elemzők: Fico kampánya aktívabb, mint Kiskáé
Next articleElkészült a 3D-s mozi Dél-Komáromban