HAZA BŰNÜGY Kiskorút megerőszakoló férfi ellen emeltek vádat Komárom megyében

Kiskorút megerőszakoló férfi ellen emeltek vádat Komárom megyében

1111
hirdetés

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki húsklopfolóval bántalmazott egy kiskorú lányt, majd háromszor megerőszakolta – közölte a megyei főügyész hétfőn az MTI-vel.

       Reszl Ildikó tájékoztatása szerint a férfi tavaly áprilisban az Oroszlány és Bokod közötti földúton a bokrok közé csalta a lányt, majd hátulról húsklopfolóval háromszor fejbe ütötte, fojtogatta, és megerőszakolta.
    A férfi ezután sem engedte távozni a kiskorút, sátrat állított fel a helyszínen, majd a sértettet még kétszer megerőszakolta.
    A lánynak a bántalmazás következtében arccsonttörése, orrcsonttörése, több zúzódása és horzsolása keletkezett, továbbá a nyakát érő szorítás alkalmas volt reflexes szívmegállás, azaz halálos eredmény előidézésére – közölte a főügyészség.
    Az elkövető ellen tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak, életveszélyt okozó testi sértés és személyi szabadság megsértése miatt emeltek vádat.
    Az ügyészség indítványozta, ha a szexuális erőszak miatt már korábban elítélt férfi az előkészítő ülésen a bűncselekmények elkövetését beismeri, úgy őt a Tatabányai Törvényszék 12 év fegyházbüntetésre ítélje.

MTI

kép: Pixabay

hirdetés
Previous articleRendhagyó irodalomóra és roadshow a Selye János Gimnáziumban
Next articleA csehek négyötöde jónak tartja országa gazdasági helyzetét