HAZA SZÍNES - ÉRDEKES Kísértetiesen hasonlítanak fivérei Paul Walkerre

Kísértetiesen hasonlítanak fivérei Paul Walkerre

899
hirdetés

Nem véletlen, hogy a tavaly novemberben elhunyt Paul Walker testvéreit kérték fel, hogy helyettesítsék a színészt a Halálos Iramban legújabb, hetedik epizódjában.

A forgatásról Walker jó barátja és a film egyik főszereplője, Vin Diesel posztolt egy fotót, amelyen Calebbel és Codyval beszélget, akik kísértetiesen hasonlítanak bátyjukra.

Diesel a fényképpel együtt egy történetet is megosztott rajongóival arról a napról, mikor barátja tragikus balesetet szenvedett.

„Amikor halottam a híreket, otthagytam a produkciót, gépre szálltam. Fogtam a családomat, Michelle-t (Michelle Rodriguezt, a film egyik szereplőjét – a szerk.) és Los Angelesbe utaztunk… egyenesen Paul szüleinek házához hajtottam” – írta Vin Diesel.

„Az apja azt mondta, Paul szeretett téged Vin… erre én kínomban azt feleltem: jaj, gyerünk már… mire ő azt válaszolta… nem kell minden pillanatban kijönni a másikkal, hogy szeressük egymást… nagyon igaz” – áll a bejegyzésben.

Diesel hozzáteszi: miután ennyi időt eltöltött Walker vér szerinti testvéreivel, meg kellett állapítania, hogy a szülők nagyszerű gyermekeket neveltek fel.

Hír24

hirdetés
Previous articleA Real nyert a Pancho Aréna avatásán
Next articleKitoloncolnák az amerikaiak Justin Biebert