HAZA RÉGIÓ Keszegfalván 20. alkalommal tartottak falunapot

Keszegfalván 20. alkalommal tartottak falunapot

1082
hirdetés
06-1

Huszadik alkalommal rendezték meg a Keszegfalvai Falunapot, amely során az odalátogatók tartalmas, szórakoztató programokon vehettek részt. A hagyományos rendezvényen ebben az évben is számos fellépő szórakoztatta az érdeklődőket a szabadtéri helyszínen, valamint a kultúrházban egyaránt.

A reggeli, illetve a délelőtti órákban agyaggalamb lövészeten, továbbá különféle sportjátékokon lehetett részt venni. Ezt követően sor került a Keszegfalva – Dulovce futballmérkőzésre, a délután folyamán a perbetei futballcsapat elleni meccset láthattuk.

Fotó: Berta Ágnes
Fotó: Berta Ágnes

A rendezvény során minden résztvevő megtalálhatta a számára izgalmas programot. Az Agrárszövetkezet irodaháza előtti területen sport- és versenyautókban gyönyörködhettek az érdeklődők.

Fotó: Berta Ágnes
Fotó: Berta Ágnes

A nap folyamán fellépett az iskolások és óvodások egy csoportja, majd a Seishin Karate Klub bemutatója következett. A későbbi órákban a zenéé volt a főszerep, az Alibi együttes, valamint a Lángoló Ördögök produkciója szórakoztatta a közönséget. Fellépett ezen kívül Szűcs Judit, valamint Rózsás Viktória énekesnő is.

Nagy sikere volt a bikának (Fotó: Berta Ágnes)
Nagy sikere volt a bikának (Fotó: Berta Ágnes)

A borús idő ellenére a rendezvény jó hangulatban telt, sok érdeklődő látogatott el a faluba. Megkóstolhattuk továbbá a frissen sütött díjnyertes lángost is, valamint a gulyáslevest, hurkát, kolbászt és egyéb finomságokat. A falunap utcabállal ért véget, amelyhez a zenét a Rio Duo biztosította.

FELVIDEK.MA

hirdetés