HAZA Egyéb Késnek a vonatok a Pozsony-Érsekújvár-Párkány vonalon

Késnek a vonatok a Pozsony-Érsekújvár-Párkány vonalon

765
hirdetés

44557 Március 10-től április 10-ig 15-30 perces késésekkel illetve járatkiesésekkel számoljanak a Pozsony-Érsekújvár-Párkány vasútvonalon közlekedők.

A gyakori késések oka a Diószeg és Pusztafödémes közötti vasúti híd felújítása, a dupla vágány helyett csak az egyik sínpáron zajlik a közlekedés. A Szlovák Vasúttársaság tájékoztatása szerint a késés 20 személy- és 8 gyorsvonatot érint, illetve egy-egy EC-járatot és expresszt. A Pozsony-Újváros állomásból menetrend szerint 6.29-kor Vágsellyére induló 4671-es számú személyvonatot a Szenc-Vágsellye szakaszon autóbusszal pótolják, azzal a kitétellel, hogy a pótbuszok nem érintik a Réte, Pusztafödémes, Tósnyárasd állomásokat. Az említett vonatjáratot viszont március 21-én, 24-én és 25-én kivételesen indítják.
Gömörben a Tornalja–Lénártfalva szakaszon március 13-án 07.10-tól 16.40-ig pályakarbantartás miatt szintén nem járnak vonatok, ez a Pozsony-Zólyom-Kassa vonalon közlekedőket is érinti. E szakaszon vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.
BA, Felvidék.ma

hirdetés
Previous articleTagadhatatlanul beköszönt a tavasz
Next articleIlyen luxusban él a világ leggazdagabb nője