Kezdőlap HÍR-MIX IX. Generációk Találkozója Komáromban

IX. Generációk Találkozója Komáromban

785
MEGOSZTÁS

A komáromi Selye János Gimnázium immár kilencedik alkalommal szervezte meg a Generációk Találkozóját, melyre idén 2018. június 2-án került sor az iskola udvarán.

Kora délutántól kezdődtek a különböző korosztályok – volt és jelenlegi diákok, tanárok, iskolabarátok – sportversenyei. Az eseményen részt vett a Selye János Gimnázium testvériskolája, a budapesti Szent István Gimnázium csapata is.

A sportolni vágyók több sportágban is összemérhették erejüket: a sportpályán futball-, majd kosárlabda-mérkőzések folytak, míg az iskola tornatermében a röplabda, asztalitenisz és darts kedvelői lelhettek elfoglaltságot.

A sportprogramok mellett az iskola finom ételekkel is kedveskedett vendégeinek: a Selye János Gimnázium tanárai Édes Attila vezetése alatt babgulyást készítettek, Török Tamás jóvoltából vaddisznógulyás is terítékre került, valamint Brinzik László és csapata sült kolbásszal kedveskedett a vendégeknek. A finom vacsorát csapolt cseh sörrel öblíthették le a vendégek. A rendezvényt ezután egy hajnalig tartó mulatság követte.

Az esemény sikeréhez nagyban hozzájárultak támogatóink is: Komárom Város Önkormányzata, Nyitra Megye Önkormányzata, Becse Norbert (Nyitra megyei képviselő), Finta Zoltán, Antal Zoltán (ticketportal.hu), Simonics Tibor, Ferenczi Zsolt, Mészáros Róbert, Both László, Hengerics Péter, Papp Vargha Katalin (Chocomaze), Nagy Zsolt, Békefi Péter, valamint A Komáromi Magyar Gimnázium Öregdiákjainak és Tanárainak Baráti Köre. Ezúton köszönjük mindannyiuknak, hogy támogatásukkal lehetővé tették az esemény megszervezését.

Vajányi Orsolya

hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..