HAZA BŰNÜGY Ismét szépkorúak az áldozatok

Ismét szépkorúak az áldozatok

1282
hirdetés

A múlt hét végén a Komáromi járásban két betöréses lopás is történt, amelyeket idősebb emberek terhére követtek el egyelőre ismeretlen tettesek. A rendőrség betöréses lopás vádjával kezdte meg a nyomozást.

Komáromszentpéteren egy 94 éves hölgyet fosztottak ki. A háztulajdonos a kerítését festette, miközben nem vette észre, hogy idegen tartózkodik a telkén. Az ismeretlen behatoló felfeszítette a bejárati ajtót, átkutatta a lakást és végül 1 050 eurós zsákmánnyal távozott. A pénzen kívül a hölgy pénztárcájában volt a személyi igazolványa és az egészségügyi kártyája is.
*
Naszvadon egy 74 éves nyugdíjas házába azzal az ürüggyel jutott be egy férfi, hogy leméri a hátsó kerítés hosszát, azt állítva, hogy a nő hátsó szomszédjának fogja azt javítani. A hölgy hátrament a férfival, majd amikor visszatért a házhoz, felfedezte ajtaján a szétvert zárat és a kivágott szúnyoghálót. A károsult hálószobájából 500 euró készpénz tűnt el. Az ismeretlen, magyarul is beszélő férfi 40-45 év körüli, nagyjából 180 cm magas, erősebb testalkatú. Rövid barna haja van. A rablás elkövetésekor fekete kabátot, fekete cipőt és fekete nadrágot viselt, az oldalán fehér sávval. A rendőrség várja a szemtanúk jelentkezését.

 

DUNATÁJ HETILAP 46/2017

KÉP: pixabay.com

hirdetés
Previous articleA komáromi képviselők többségét nem érdekli a választók véleménye
Next articleBMW 220i Cabrio: Ékszerdoboz