HAZA RÉGIÓ Információs Délután a Selye János Egyetemen!

Információs Délután a Selye János Egyetemen!

570
hirdetés

2021. március 17-én délután 13:00 és 15:00 óra között újabb lehetőség nyílik arra, hogy a Selye János Egyetem iránt érdeklődők online feltehessék kérdéseiket egyenesen az egyetem képviselőinek. Mindenkit szeretettel várunk szerda délután a felveteli.ujs.sk weboldalra, ahol az online térben kínálunk információkat minden olyan résztvevő számára, aki tanulmányait a komáromi, magyar oktatási nyelvű egyetemen szeretné folytatni.

 

Mivel készülünk a látogatók számára?

A felveteli.ujs.sk megújult weboldal a jelentkezők részére egy helyen gyűjti össze mindazt, ami a felsőoktatással kapcsolatos információkat tartalmazza a Selye János Egyetemet illetően.

A felületen az egyes tanulmányi programokat bemutató videóanyagok, a friss, Jól jársz, ha ide jársz 2021 kiadvány letölthető változata, a gyakran ismételt kérdésekről szóló prezentációk mellett online chatszobákat biztosítunk arra az esetre, ha bármilyen kérdés felmerülne.

 

Mindenkit szeretettek várunk újra a virtuális térben 2021. március 17-én!

hirdetés
Previous articleAz 53. Irinyi János Országos Középiskolai Kémiaverseny szlovákiai online fordulója a Selye János Gimnázium szervezésében
Next articleA régió vírusvédelmének irányítója Komáromban lesz