HAZA KÜLFÖLD Huligánok randalíroztak Budapesten a magyar-román Eb-selejtező előtt

Huligánok randalíroztak Budapesten a magyar-román Eb-selejtező előtt

907
hirdetés
Budapest, 2015. szeptember 4. Megrongált rendõrségi járõrautó 2015. szeptember 4-én Budapest V. kerületében, a József Attila utcában, az Erzsébet tér közelében, ahol éjszaka egy100-120 fõbõl álló csoport tagjai randalíroztak. Több médium arról írt, hogy a magyar-román Európa-bajnoki labdarúgó-mérkõzésre "hangoló" magyar ultrák nekiestek a meccsre érkezett vendégszurkolóknak. MTI Fotó: Lakatos Péter
Budapest, 2015. szeptember 4.
Megrongált rendõrségi járõrautó 2015. szeptember 4-én Budapest V. kerületében, a József Attila utcában, az Erzsébet tér közelében, ahol éjszaka egy100-120 fõbõl álló csoport tagjai randalíroztak. Több médium arról írt, hogy a magyar-román Európa-bajnoki labdarúgó-mérkõzésre „hangoló” magyar ultrák nekiestek a meccsre érkezett vendégszurkolóknak.
MTI Fotó: Lakatos Péter

Huligánok randalíroztak csütörtökről péntekre virradó éjjel Budapest belvárosában, a Deák tér és az Erzsébet tér környékén.

    Az MTI helyszíni tudósítója azt jelentette, hogy a környéket a rendőrség lezárta. A helyszínen hatalmas a rendőri jelenlét. A huligánok számos rendőrautót megrongáltak. Több jármű szélvédőjét betörték, kereküket kiszúrták. A huligánok a közelben lévő szórakozóhelyekről elhozott székekkel tettek kárt a rendőrautókban.
    Az MTI értesülése szerint több személyt előállítottak a környéken, valamint a Liszt Ferenc téren. A rendőrség későbbre ígért tájékoztatást.
     Korábban több médium is arról írt, hogy a péntek esti magyar-román Európa-bajnoki labdarúgó-mérkőzésre „hangoló” magyar ultrák nekiestek a meccsre érkezett vendégszurkolóknak.
    Az MTI úgy tudja, hogy nemcsak a belvárosban, hanem a Városligetben is volt összecsapás a két tábor között. Médiaértesülés szerint a Városliget felöl a belváros felé tartó ultrák már a Madách tér környékén összecsaptak rendőrökkel is.
    Az index.hu helyszíni forrásra hivatkozva megemlíti, hogy a rendőröket megtámadó „feketeruhás kopaszok” közül egyet biztosan elfogtak, míg többeket az Astoria környékén kaptak el.
    A vs.hu arról írt, hogy a környéken több hangos durranás is hallatszott, egyelőre nem tudni, hogy ezeket mi okozta.


MTI

hirdetés
Previous articleKomáromi győzelem a Hungaroringen!
Next articleMagyar-román (0:0) – A meccs után is folytatódtak az atrocitások