HAZA RÉGIÓ Holnap Csillag Születik válogatás Dél-Komáromban

Holnap Csillag Születik válogatás Dél-Komáromban

715
hirdetés

csillAz RTL Klub tehetségkutató műsora január 26-án, vasárnap nyílt válogatást tart Komáromban is. A válogató helyszíne megváltozott, a tehetségkutató csapata az Arany 17 Rendezvényközpontban délelőtt 10 órára várja a jelentkezőket.

A Csillag Születik ötödök szériájának budapesti válogatói már lezajlottak, három napon át több ezer lelkes jelentkező mutathatta meg tudását az RTL Klub székházában. A tehetségkutató show-műsorba műfaji és korosztályos megkötés nélkül bárki jelentkezhetett. Az önjelölt énekesek, zenészek és táncosok mellett természetesen extrém produkciókkal érkező csodabogarak is bemutatkoztak. A válogató most 10 vidéki városban folytatódik, vasárnap Komáromban is.

A Csillag Születik készítői a válogatók végén körülbelül 4-5000 produkcióból választanak majd. A lehetőség bárkinek adott, hogy az ország következő kiscsillagainak egyike lehessen, vagy akár megnyerje a népszerű tehetségkutatót.

A Csillag Születik készítői fontosnak tartják, hogy ne csak a televízió képernyői előtt szólítsák meg a műsor iránt érdeklődőket. A 2014-es széria válogatójának első napján startolt a tehetségkutató instagram oldala is. Az RTL Klub műsorához kapcsolódó posztokat így mától nem csak a facebookon, hanem a fotókat megosztó mobil applikáción is követhetik a műsor rajongói. A tehetségkutató kulisszái mögé bárki bepillanthat az instagram segítségével, akár a buszon ülve is. Az applikáció keresőjébe a Csillag Születik, vagy CSISZ szavakat bepötyögve egy kattintással elérhető a show-műsor hivatalos instagram oldala.

A csatorna egyelőre még nem árulta el, hogy ki, vagy kik lesznek a Csillag Születik műsorvezetői. A tehetségkutató zsűrijének kilétét szintén homály fedi, de ki tudja, lehet, hogy hamarosan velük is találkozhatunk a Csillag Születik instagram oldalán.

komarom.hu

hirdetés
Previous articleCsemadok-bál
Next articleAlázat és tisztelet nélkül nincs siker: keramikus lett a viszkis rabló