HAZA RÉGIÓ Hétvégi karambolok az első őszi ködben

Hétvégi karambolok az első őszi ködben

1181
hirdetés

Az elmúlt hétvége is okozott kellemetlen meglepetéseket az autósok számára. Szombaton eddig ismeretlen okok miatt fának ütközött személygépkocsijával egy 23 éves ekeli fiatalember, aki az ütközést követően kizuhant az autóból. Életveszélyes sérülésekkel szállították a komáromi kórházba.

A megyercsi karambolnál szinte kettétört a személygépkocsi. Egyik fele a hídkorlátra csavarodott, a másik része a kanálisba fordult.
A megyercsi karambolnál szinte
kettétört a személygépkocsi.
Egyik fele a hídkorlátra csavarodott,
a másik része a kanálisba
fordult.

A baleseti sebészeten csak az életmentő funkciókat stabilizálták, mivel a szerencsétlenség áldozata súlyos fejsérüléseket és mellkasi sérüléseket szenvedett. Innen az érsekújvári idegsebészetre szállították, ahol azonban minden igyekezet ellenére sem tudták megmenteni az életét. S. Marián fiatal kora ellenére rendkívül aktív volt Ekelen, önkéntes tűzoltóként és az ekeli focicsapat oszlopos tagjaként is népszerűségnek örvendett. A család gyászában az egész falu osztozik. Felvételeink egy ugyancsak a hét végén történt közlekedési baleset helyszínén készültek. A 26 éves B. Emil a Megyercs közelében levő felszíni vízelvezető csatorna hídjának ütközött egy személygépkocsival. Információink szerint egy barátjától kölcsönkért autót vezetett, amellyel nekihajtott a hídkorlátnak, s a gépkocsi első futóműve leszakadt, majd a kocsi a kanálisba borult. Bármennyire katasztrofálisnak tűnnek a felvételek, a sofőr lényegében kisebb agyrázkódással és kétoldali bokatöréssel megúszta a balesetet. A sofőr úgy ült volán mögé, hogy előtte ivott, s vérében több mint 1 ezreléknyi alkoholt mutattak ki. Tettéért bíróság előtt felel.

Obrázok2

DUNATÁJ HETILAP 38/2015

hirdetés