Kezdőlap KÜLFÖLD Hét ember halt meg egy balesetben a 81-es úton

Hét ember halt meg egy balesetben a 81-es úton

1593
MEGOSZTÁS

Hét ember életét vesztette egy balesetben a 81-es úton Mezőörs közelében – tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője vasárnap délelőtt az MTI-t.

Mezõörs, 2019. március 10.
Rendõrségi útzár a 81-es úton Mezõörsnél, egy baleset közelében, ahol hét ember életét vesztette 2019. március 10-én. Két autó frontálisan ütközött, majd mindkettõ kigyulladt. Az egyik jármûben három felnõtt és két gyermek, a másik autóban két felnõtt utazott.
MTI/Krizsán Csaba

    Ruskné Takács Anita elmondta, hogy két autó ütközött össze, majd mindkettő kigyulladt.
    A baleset helyszínére a győri, a kisbéri és a pannonhalmi tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral eloltották a lángokat.
    Tóth Gabriella, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az közölte, hogy az autók frontálisan ütköztek. Az egyik autóban három felnőtt és két gyermek, a másik autóban két felnőtt utazott.
    Az utat a rendőrség lezárta, a forgalmat mindkét irányból a környező utakra terelik.
    Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI megkeresésére azt mondta, hogy a segélyhívás fogadásakor két mentőhelikoptert is elindítottak az esetkocsik mellett. Először a kisbéri és a pannonhalmi esetkocsi ért a baleset helyszínére, azonban a mentők beavatkozására már nem volt mód, mert menthető sérültet nem találtak. A mentőhelikoptereket ezért visszafordították.

MTI

hirdetés