HAZA KULTÚRA Három nagy visszatérő Martoson

Három nagy visszatérő Martoson

903
hirdetés

A tavalyi év legsikeresebb koncertjeit adók közül hárman visszatérnek a II. Martosi Szabadegyetemre.

tankcs1„A közönség reakciója indokolta, az előadókkal fennálló jó viszony pedig lehetővé tette, hogy a nagy érdeklődést kiváltó fellépők közül hárman idén is ott legyenek a Feszty Parkban” – mondta el Gubík László főszervező. A Tankcsapda a magyar rockzene állócsillaga, több mint 20 éve tömegeket mozgat meg, bárhol játszik. Martoson idén szombat este lesz lehetősége a debreceni bandának, hogy megtöltse a nagyszínpad nézőterét, és ezzel bizonyára élni is fog. Teljesen más műfajt képvisel, de ugyancsak rendkívüli népszerűségnek örvend a Muzsikás. Az I. Martosi Szabadegyetemen bensőséges hangulatú előadással varázsolta el az együttes a nézőket, akik alig fértek el a kisszínpad körül. Ezúttal csütörtökön fognak elkalauzolni minket a népzene világába, a maguk izgalmas és szórakoztató módján.

A MartFeszt fináléja a tavalyi fergeteges zárás után nem is lehetne más, mint az immár kultzenekarrá vált Ismerős Arcok koncertje. A csapat összes határon túli fellépése ünnep nekik és az egyre terebélyesedő rajongótáboruknak is. Vasárnap este ismét ők lesznek a fő attrakció. A többi előadóról hamarosan lehull a lepel, és nyilvánossá válik a teljes zenei műsor.

A Martosi Szabadegyetemre idén olyan különlegesség vár, amilyenre legalább négy évig nem lesz ismét alkalom. A brazíliai foci világbajnokság véghajráját – egészen pontosan a bronzmeccset és a döntőt – együtt izgulhatják majd végig a fesztivál vendégei, az erre a célra biztosított óriás kivetítő előtt, finom sörrel a kezükben.

-Via Nova-

 

hirdetés